Vegepelti

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

40

minutes

Peltiruuat on helppoja ja nopeita valmistaa. Pellille voit lisätä myös jääkaappiin jääneitä kasvisten loppuja. Tofun sijaan voit käyttää myös vaikka kanaa.
Kastike viimeistelee aterian.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 150 g broccoliineja

  • 3 porkkanaa suikaleina

  • 300 jalotofua (kylmäsavu) paloina tai 300 g kanasuikaleita

  • 150 g kirsikkatomaatteja

  • 20 g oliiviöljyä

  • 40 g juustoraastetta 10 %

  • suolaa

  • mustapippuria

  • valkosipulijauhetta

  • Kastike naisen annos
  • 100 g turkkilaista jugurttia

  • 20 g tahinia

  • 5 cm pala kurkkua pilkottuna pieniksi paloiksi

  • suolaa

  • mustapippuria

  • miehen annos
  • 200 g broccoliineja

  • 4 porkkanaa suikaleina

  • 450 g jalotofua (kylmäsavu) paloina tai 450 g kanasuikaleita

  • 200 g kirsikkatomaatteja

  • 30 g oliiviöljyä

  • 60 g juustoraastetta 10 %

  • suolaa

  • mustapippuria

  • valkosipulijauhetta

  • Kastike miehen annos
  • 170 g turkkilaista jugurttia

  • 30 g tahinia

  • 7 cm pala kurkkua pilkottuna pieniksi paloiksi

  • suolaa

  • mustapippuria

Ohjeet

  • Asettele broccoliinit, porkkanasuikaleet ja jalotofu pellille leivinpaperin päälle.
  • Laita kirsikkatomaatit kasvisten ja tofukuutioiden päälle. Kaada oliiviöljy tasaisesti kaikkien kasvisten ja tofun päälle ja ripottele päälle vielä mausteet, suola ja juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa 20-25 minuuttia.
  • Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset sekaisin.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa vegepellistä ja kastikkeesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!