Porkkanapannarit
2
Annosta30
minutesKuohkeisiin porkkanapannareihin voit käyttää ylijääneen porkkanalaatikon tai soseen. Voit myös käyttää lanttua. Ne ovat hauska yhdistelmä amerikkalaisia pannukakkuja ja porkkanaa. Pehmeä sipulinen ranskankermakastike viimeistelee aterian.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
4 kananmunaa
1 1/2 dl mantelimaitoa
1 1/2 dl pofiberia
1 tl psylliumia
1 tl leivinjauhetta
2 dl porkkanasosetta tai porkkanalaatikkoa
ripaus suolaa ja halutessasi muskottipähkinää
paistamiseen rypsiöljyä
päälle karpaloita
- kastike naisen annos
150 g creme fraichea (12%)
1/2 punasipuli
tilliä (tuoretta)
2 tl dijon-sinappia
suolaa ja mustapippuria
- miehen annos
6 kananmunaa
2 dl mantelimaitoa
2 dl pofiberia
2 tl psylliumia
2 tl leivinjauhetta
3 dl porkkanasosetta tai porkkanalaatikkoa
ripaus suolaa ja halutessasi muskottipähkinää
paistamiseen rypsiöljyä
päälle karpaloita
- kastike miehen annos
250 g creme fraichea (12%)
1/2 punasipuli
tilliä (tuoretta)
3 tl dijon-sinappia
suolaa ja mustapippuria
Ohjeet
- Vatkaa munat, mantelimaito, porkkanasose tai -laatikko keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
- Kuumenna lettupannu. Lisää pannulle tilkka öljyä ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden, jotta taikinalle jää kohoamisvaraa.
- Paista keskilämmöllä kumpaakin puolta noin 3 minuuttia, kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja kypsyneet myös sisältä.
- Hienonna punasipuli ja sekoita kastikkeen ainekset.
- Syö tällä aterialla puolet pannareista ja kastikkeesta karpaloiden kanssa.