Pannukakkua lohella ja serranon kinkulla
4
annosta45
minutesTämä pannukakku on helppo tehdä valmiiksi ja sitten laittaa tarjolle päällisten kanssa. Pannukakku on hyvää kylmänä tai lämpimänä.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- pannukakku naisen annos
4 kananmunaa
2 dl mantelimaitoa
60 g mantelijauhoa
1 tl psylliumia
1/2 tl suolaa
10 g öljyä
- päälliset naisen annos
100 g serranon kinkkua
100 g helmitomaatteja
100 g kylmäsavulohta
1 sitruuna
- kastike naisen annos
200 g creme fraichea 12%
ripaus suolaa
1/2 tl provencale mausteseosta
1 tl valkoviinietikkaa
ripas chilirouhetta
- pannukakku miehen annos
6 kananmunaa
3 dl mantelimaitoa
90 g mantelijauhoa
1 1/2 tl psylliumia
1/2 tl suolaa
15 g öljyä
- päälliset miehen annos
150 g serranon kinkkua
200 g helmitomaatteja
150 g kylmäsavulohta
1 sitruuna
- kastike miehen annos
300 g creme fraichea 12%
ripaus suolaa
2/3 tl provencale mausteseosta
1 tl valkoviinietikkaa
ripas chilirouhetta
ohjeet
- Yhdistä kananmunat ja mantelimaito, sekoita.
- Yhdistä toisessa kulhossa pannarin kuivat aineet.
- Lisää nämä munamaidon sekaan, sekoita hyvin. Lisää lopuksi öljy.
- Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan tai korkealaitaiselle pellille.
- Paista pannukakkua 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes se on hyytynyt.
- Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
- Nauti pannari päällisten kanssa.