Nopea kasvispannu

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tämä oli toiveresepti, mitä vähän muokkasin. Tätä pannuruokaa voisi kutsua myös hävikkipannuksi, eli tähän on helppo upottaa kaappiin jääneitä kasvisten loppuja ja juustoja mitä on jäänyt jostain toisesta reseptistä. 

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • naisen annos
  • 1 sipuli

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 10 g öljyä

  • 1 (n. 300 g) kesäkurpitsa tai jotain muuta kasvista mitä kaapista sattuu löytymään

  • 1 prk á 400 g säilöttyjä kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa

  • 1 dl vettä

  • 250 g quornia tai 200 g kanasuikaleita tai muuta lihaa

  • 1 prk á 380/230 g kikherneitä

  • 1 tl oreganoa

  • 1 tl basilikaa

  • ripaus chiliä

  • 1 tl suolaa

  • 40 g fetaa tai muuta juustoa

  • miehen annos
  • 1 sipuli

  • 5 valkosipulinkynttä

  • 15 g öljyä

  • 1 (n. 400 g) kesäkurpitsa tai jotain muuta kasvista mitä kaapista sattuu löytymään

  • 1 prk á 400 g säilöttyjä kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa

  • 1 dl vettä

  • 470 g quornia tai 350 g kanasuikaleita tai muuta lihaa

  • 1 prk á 380/230 g kikherneitä

  • 1 ,5 tl oreganoa

  • 1 ,5 tl basilikaa

  • ripaus chiliä

  • 1 1/3 tl suolaa

  • 60 g fetaa tai muuta juustoa

OHJEET

  • Kuori ja pilko sipulit. Kuutioi kesäkurpitsa.
  • Kuulota sipulia öljyssä pannulla. Lisää tässä vaiheessa quorn tai liha ja ruskista hetki.
  • Lisää seuraavaksi kesäkurpitsa tai muut kasvikset. Kaada päälle tomaattisäilyke.
  • Lisää mausteet ja anna hautua, niin että kesäkurpitsat tai muut kasvikset ovat pehmenneet.
  • Lisää kikherneet ja sekoittele hyvin. Lisää vielä päälle juusto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!