Luumusuflee

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

1

hour 


Kuivatut luumut keitetään makeaksi soseeksi ja yhdistetään vaahdotettuihin kananmunan valkuaisiin. Kohokas pysyy pilven pehmeänä kun et avaa uuninluukkua kypsennyksen aikana. 

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINESOSAT

  • 200 g kuivattuja luumuja

  • 1 dl vettä

  • 4 kananmunan valkuaista

  • Öljyä vuoan/vuokien voiteluun.

AINESOSAT

  • Kiehauta nopeasti luumut vedessä. Anna luumujen pehmentyä lämpimässä vedessä ja jäähdytä. Muussaa pehmentyneet luumut.
  • Erottele kananmunan keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  • Sekoita luumu valkuaisvaahtoon. Voitele yksi iso sufleevuoka tai 4 pientä tarjoiluvuokaa.
  • Siirrä seos vuokaan/vuokiin ja paista 150-asteessa noin 30 minuuttia. Älä avaa luukkua paiston aikana, jottei sufleen rakenne mene pilalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!