Graavilohta ja kapriskastiketta omenoilla
2
Annosta20
minutesRaikkaan hapokas omena, rucola, täyteläinen graavilohi ja suolainen kapriskastike muodostavat yllättävän herkullisen yhdistelmän!
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
1 iso hapokas omena (esim. kotimainen tai Granny Smith)
200 g graavikirjolohifileetä
100 g rucolaa
- Kapriskastike naisen annos
80 g kapriksia
1 salottisipuli
1/3 ruukku tuoretta ruohosipulia
1 tl tilliä
1 rkl kapristen lientä
1 sitruunan mehu
1 tl soijakastiketta
10 g oliiviöljyä
- lisäksi naisen annos
45 g creme fraichea
- miehen annos
1 iso hapokas omena (esim. kotimainen tai Granny Smith)
300 g graavikirjolohifileetä
150 g rucolaa
- Kapriskastike miehen annos
80 g kapriksia
1 salottisipuli
1/3 ruukku tuoretta ruohosipulia
1 tl tilliä
1 rkl kapristen lientä
1 sitruunan mehu
1 tl soijakastiketta
15 g oliiviöljyä
- lisäksi miehen annos
90 g creme fraichea
Ohjeet
- Yhdistä kulhossa kaikki kapriskastikkeen ainekset. Aja tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.
- Asettele rucola lautasen pohjalle.
- Viipaloi pestyt omenat erittäin ohuiksi renkaiksi ja aseta tasaisesti tarjoiluvadin pohjalle.
- Levitä päälle kerros kapriskastiketta, säästä osa koristeluun.
- Levitä päälle graavilohiviipaleet ja lusikoi pinnalle loppu kapriskastike.
- Lisää pinnalle muutama nokare ranskankermaa.
- Syö tällä aterialla puolet.