Graavilohta ja kapriskastiketta omenoilla

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Raikkaan hapokas omena, rucola, täyteläinen graavilohi ja suolainen kapriskastike muodostavat yllättävän herkullisen yhdistelmän!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 iso hapokas omena (esim. kotimainen tai Granny Smith)

  • 200 g graavikirjolohifileetä

  • 100 g rucolaa

  • Kapriskastike naisen annos
  • 80 g kapriksia

  • 1 salottisipuli

  • 1/3 ruukku tuoretta ruohosipulia

  • 1 tl tilliä

  • 1 rkl kapristen lientä

  • 1 sitruunan mehu

  • 1 tl soijakastiketta

  • 10 g oliiviöljyä

  • lisäksi naisen annos
  • 45 g creme fraichea

  • miehen annos
  • 1 iso hapokas omena (esim. kotimainen tai Granny Smith)

  • 300 g graavikirjolohifileetä

  • 150 g rucolaa

  • Kapriskastike miehen annos
  • 80 g kapriksia

  • 1 salottisipuli

  • 1/3 ruukku tuoretta ruohosipulia

  • 1 tl tilliä

  • 1 rkl kapristen lientä

  • 1 sitruunan mehu

  • 1 tl soijakastiketta

  • 15 g oliiviöljyä

  • lisäksi miehen annos
  • 90 g creme fraichea

Ohjeet

  • Yhdistä kulhossa kaikki kapriskastikkeen ainekset. Aja tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.
  • Asettele rucola lautasen pohjalle.
  • Viipaloi pestyt omenat erittäin ohuiksi renkaiksi ja aseta tasaisesti tarjoiluvadin pohjalle.
  • Levitä päälle kerros kapriskastiketta, säästä osa koristeluun.
  • Levitä päälle graavilohiviipaleet ja lusikoi pinnalle loppu kapriskastike.
  • Lisää pinnalle muutama nokare ranskankermaa.
  • Syö tällä aterialla puolet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!