Jauhelihapaistos

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Helppotekoinen jauhelihapaistos syntyy joko pannulla tai halutessasi voit tehdä sen myös uunivuokaan. 


Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g naudan jauhelihaa tai 160 g Mifu-jauhista

  • 2 kananmunaa

  • 2 porkkanaa raasteena tai ohuina siivuina

  • 10 g oliivi- tai rypsi-öljyä

  • 1 sipuli hienonnettuna

  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl kuivattua oreganoa

  • 100 g juustoa raasteena (jos sinulla on jäänyt brietä tai halloumia, niin voit käyttää myös sitä)

  • Lisäksi kurkkua ja tomaattia

  • miehen annos
  • 300 g naudan jauhelihaa tai 250 g Mifu-jauhista

  • 3 kananmunaa

  • 3 porkkanaa raasteena tai ohuina siivuina

  • 15 g oliivi- tai rypsi-öljyä

  • 1 sipuli hienonnettuna

  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl kuivattua oreganoa

  • 150 g juustoa raasteena (jos sinulla on jäänyt brietä tai halloumia, niin voit käyttää myös sitä)

  • Lisäksi kurkkua ja tomaattia

Ohjeet

  • Paista pilkottu sipuli, valkosipuli ja porkkanaraaste voissa niin, että sipuli on kuullottunut. Lisää joukkoon jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää suola ja oregano. Riko munien rakenne toisessa astiassa ja lisää jauhelihan joukkoon kevyesti sekoitellen. Ripottele juustoraaste paistoksen päälle.
  • Voit paistaa jauhelihapaistoksen valmiiksi uunissa uunivuoassa 215 asteessa noin 10 minuuttia tai keskilämmöllä paistinpannulla kannen alla muutaman minuutin niin, että juusto sulaa ja saa hieman väriä.
  • Tarjoile kurkun ja tomaatin kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!