Kananugetit ja kasviksia

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Kotitekoiset kananugetit ovat aivan omaa luokkaansa verrattuna kaupan valmiisiin versioihin. Voit olla varma siitä, että käytät laadukkaita raaka-aineita ja voit mukauttaa mausteet oman makusi mukaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g kanafileitä tai 160 g Mifu-suikaleita

  • 5 g pofiberia

  • 10 g oliiviöljyä

  • 20 g mantelijauhoja

  • 1/2 tl curryjauhetta

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/2 tl valkosipulijauhetta

  • 1/2 tl paprikajauhetta

  • Dippi naisen annos
  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/2 tl valkosipulijauhetta

  • Lisäksi
  • kurkkua

  • tomaattia

  • porkkanoita

  • miehen annos
  • 300 g kanafileitä tai 250 g Mifu-suikaleita

  • 10 g pofiberia

  • 15 g oliiviöljyä

  • 30 g mantelijauhoja

  • 1 tl curryjauhetta

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 tl valkosipulijauhetta

  • 1/2 tl paprikajauhetta

  • Dippi miehen annos
  • 150 g turkkilaista jogurttia

  • 1/2 tl suolaa

  • 1 tl valkosipulijauhetta

Ohjeet

  • Lämmitä uuni 215 asteeseen. Leikkaa kanafileet 2-3 cm kuutioiksi ja laita ne tai Mifu-suikaleet kulhoon. Mittaa kananugetteihin tarvittavat loput ainekset kulhoon ja sekoita kunnolla, että jokainen kananpala saa tasaisen kuorrutuksen ylleen. Levitä kanat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista uunissa noin 20-25 minuuttia.
  • Valmista dippi sekoittamalla creme fraicheen mausteet. Leikkaa kurkut ja porkkanat tikuiksi.
  • Syö tällä aterialla puolet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!