Kanapizza
4
Annosta35
minutesTähän pizzaan voit käyttää kaapista löytyvät juuston loput. Täytteeseen tulee kanajauhelihaa, basilikaa ja tomaattia. Yksinkertaista ja maukasta.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- pizzapohja naisen annos
200 g kevyt juustoa raasteena (rasva enint. 10%) esim. Kepeä kadett 5 %
4 kananmunaa
- täyte naisen annos
2 dl pizzakastiketta esim. Mutti
200 g kanan jauhelihaa tai 80g liotettua soijarouhetta
1 tl Barbeque tai kana-maustesekoitusta esim. Santa Maria Chicken & Steak maustesekoitusta
200 g kirsikkatomaatteja
kuivattua oreganoa
tuoretta basilikaa
Voit halutessasi lisätä päälle 10 g majoneesia / annos
- pohja miehen annos
300 g kevyt juustoa raasteena (rasva enint. 10%) esim. Kepeä kadett 5 %
6 kananmunaa
- täyte miehen annos
3 dl pizzakastiketta esim. Mutti
400 g kanan jauhelihaa tai 120 g liotettua soijarouhetta
2 tl Barbeque tai kana-maustesekoitusta esim. Santa Maria Chicken & Steak maustesekoitusta
200 g kirsikkatomaatteja halkaistuna
kuivattua oreganoa
tuoretta basilikaa
Voit halutessasi lisätä päälle 15 g majoneesia / annos
Ohjeet
- Sekoita kananmunat ja juustoraaste keskenään. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 5-7 minuuttia 215 asteessa.
- Ota pohja pois uunista, anna jäähtyä hieman ja levitä pohjalle tomaattikastike.
- Paista kanan jauheliha ja mausta. Lisää jauheliha ja halkaistut kirsikkatomaatit pizzapohjan päälle.
- Paista uunissa 215 asteessa noin 10-12 minuuttia. Ripottele päälle kuivattua oreganoa, tuoretta basilikaa sekä tee majoneesista raitoja.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa pizzasta.