Kasvisminestrone
4
annosta45
minutesKasvisminestronessa tulee runsas määrä kasviksia herkullisessa muodossa. Tämä on todella täyttävä kasvisruoka. Resepti on perusateria 2. Jos jätät pastan pois, voit tuplata parmesanin määrän.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
1/2 kesäkurpitsaa
1 suippopaprikaa
150 g pala valkokaalia
1 porkkana
2 valkosipulinkynttä
1 kpl sipuli
10 g öljyä
4 dl vettä
390 g tomaattimurskaa, basilika-oregano
1 kasvisliemikuutio
100 g minipastaa (esim. tricolori-simpukkapastaa)
300 g vegejauhista tai 300 g jauhelihaa
220 g (1 pkt, 380/220 g) papusekoitusta
1 ruukku timjamia
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria rouhittuna
60 g parmesania
- miehen annos
1 kpl kesäkurpitsa
2 suippopaprikaa
200 g pala valkokaalia
1 porkkana
2 valkosipulinkynttä
1 kpl sipuli
15 g öljyä
7 dl vettä
390 g tomaattimurskaa, basilika-oregano
1 kasvisliemikuutio
160 g minipastaa (esim. tricolori-simpukkapastaa)
500 g vegejauhista tai 500 g jauhelihaa
220 g (1 pkt, 380/220 g) papusekoitusta
1 ruukku timjamia
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria rouhittuna
90 g parmesania
ohjeet
- Huuhtele kasvikset. Kuutioi kurpitsa. Suikaloi paprikat ja kaali. Pese, kuori ja viipaloi porkkana. Kuori valkosipulit. Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää vegejauhis tai jauheliha. Lisää loput kasvikset ja jatka kuullottamista 5 minuuttia välillä sekoittaen.
- Lisää vesi, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio. Kiehauta. Lisää pasta ja keitä 6 minuuttia.Valuta pavut. Poista timjamista paksut varret. Hienonna lehdet. Lisää pavut, timjami ja mausteet keittoon. Kuumenna kiehuvaksi. Syö parmesanin kanssa.