Kasvisminestrone

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Kasvisminestronessa tulee runsas määrä kasviksia herkullisessa muodossa. Tämä on todella täyttävä kasvisruoka. Resepti on perusateria 2. Jos jätät pastan pois, voit tuplata parmesanin määrän.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 1/2 kesäkurpitsaa

  • 1 suippopaprikaa

  • 150 g pala valkokaalia

  • 1 porkkana

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 kpl sipuli

  • 10 g öljyä

  • 4 dl vettä

  • 390 g tomaattimurskaa, basilika-oregano

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 100 g minipastaa (esim. tricolori-simpukkapastaa)

  • 300 g vegejauhista tai 300 g jauhelihaa

  • 220 g (1 pkt, 380/220 g) papusekoitusta

  • 1 ruukku timjamia

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/4 tl mustapippuria rouhittuna

  • 60 g parmesania

  • miehen annos
  • 1 kpl kesäkurpitsa

  • 2 suippopaprikaa

  • 200 g pala valkokaalia

  • 1 porkkana

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 kpl sipuli

  • 15 g öljyä

  • 7 dl vettä

  • 390 g tomaattimurskaa, basilika-oregano

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 160 g minipastaa (esim. tricolori-simpukkapastaa)

  • 500 g vegejauhista tai 500 g jauhelihaa

  • 220 g (1 pkt, 380/220 g) papusekoitusta

  • 1 ruukku timjamia

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/4 tl mustapippuria rouhittuna

  • 90 g parmesania

ohjeet

  • Huuhtele kasvikset. Kuutioi kurpitsa. Suikaloi paprikat ja kaali. Pese, kuori ja viipaloi porkkana. Kuori valkosipulit. Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää vegejauhis tai jauheliha. Lisää loput kasvikset ja jatka kuullottamista 5 minuuttia välillä sekoittaen.
  • Lisää vesi, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio. Kiehauta. Lisää pasta ja keitä 6 minuuttia.Valuta pavut. Poista timjamista paksut varret. Hienonna lehdet. Lisää pavut, timjami ja mausteet keittoon. Kuumenna kiehuvaksi. Syö parmesanin kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!