Mustikkatuorepuuro

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Mustikkatuorepuuron rakenne tuo mieleen vähän ihanan vispipuuron. Tämä on ihana aamiainen.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 125 g raejuustoa

  • 100 g mustikoita

  • 20 g manteleita(kuorelliset hyviä)

  • 20 g kurpitsan siemeniä/tai manteleita

  • 1 rkl psylliumia

  • 1 rkl pofiberiä

  • 3 dl vettä

  • ripaus suolaa

  • miehen annos
  • 200 g raejuustoa

  • 150 g mustikoita

  • 30 g manteleita(kuorelliset hyviä)

  • 30 g kurpitsan siemeniä/tai manteleita

  • 2 rkl psylliumia

  • 2 rkl pofiberiä

  • 4 -4,5dl vettä

  • ripaus suolaa

Ohjeet

  • Yhdistä kaikki ainekset kulhoon tai tehosekoittimeen.
  • Aja seos sileäksi sauva- tai tehosekoittimella.
  • Laita jääkaappiin kylmään hetkeksi tai vaikka yön yli. Puuro turpoaa ihanan samettiseksi.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!