Mustikkatuorepuuro
Annoksia
1
AnnostaValmistusaika
30
minutesMustikkatuorepuuron rakenne tuo mieleen vähän ihanan vispipuuron. Tämä on ihana aamiainen.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
125 g raejuustoa
100 g mustikoita
20 g manteleita(kuorelliset hyviä)
20 g kurpitsan siemeniä/tai manteleita
1 rkl psylliumia
1 rkl pofiberiä
3 dl vettä
ripaus suolaa
- miehen annos
200 g raejuustoa
150 g mustikoita
30 g manteleita(kuorelliset hyviä)
30 g kurpitsan siemeniä/tai manteleita
2 rkl psylliumia
2 rkl pofiberiä
4 -4,5dl vettä
ripaus suolaa
Ohjeet
- Yhdistä kaikki ainekset kulhoon tai tehosekoittimeen.
- Aja seos sileäksi sauva- tai tehosekoittimella.
- Laita jääkaappiin kylmään hetkeksi tai vaikka yön yli. Puuro turpoaa ihanan samettiseksi.