Nopea kasvispannu
3
annosta30
minutesTämä oli toiveresepti, mitä vähän muokkasin. Tätä pannuruokaa voisi kutsua myös hävikkipannuksi, eli tähän on helppo upottaa kaappiin jääneitä kasvisten loppuja ja juustoja mitä on jäänyt jostain toisesta reseptistä.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
AINEOSAT
- naisen annos
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
10 g öljyä
1 (n. 300 g) kesäkurpitsa tai jotain muuta kasvista mitä kaapista sattuu löytymään
1 prk á 400 g säilöttyjä kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa
1 dl vettä
250 g quornia tai 200 g kanasuikaleita tai muuta lihaa
1 prk á 380/230 g kikherneitä
1 tl oreganoa
1 tl basilikaa
ripaus chiliä
1 tl suolaa
40 g fetaa tai muuta juustoa
- miehen annos
1 sipuli
5 valkosipulinkynttä
15 g öljyä
1 (n. 400 g) kesäkurpitsa tai jotain muuta kasvista mitä kaapista sattuu löytymään
1 prk á 400 g säilöttyjä kirsikkatomaatteja tai tomaattimurskaa
1 dl vettä
470 g quornia tai 350 g kanasuikaleita tai muuta lihaa
1 prk á 380/230 g kikherneitä
1 ,5 tl oreganoa
1 ,5 tl basilikaa
ripaus chiliä
1 1/3 tl suolaa
60 g fetaa tai muuta juustoa
OHJEET
- Kuori ja pilko sipulit. Kuutioi kesäkurpitsa.
- Kuulota sipulia öljyssä pannulla. Lisää tässä vaiheessa quorn tai liha ja ruskista hetki.
- Lisää seuraavaksi kesäkurpitsa tai muut kasvikset. Kaada päälle tomaattisäilyke.
- Lisää mausteet ja anna hautua, niin että kesäkurpitsat tai muut kasvikset ovat pehmenneet.
- Lisää kikherneet ja sekoittele hyvin. Lisää vielä päälle juusto.