Palsternakka-kukkakaali-rieskat

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Nämä rieskaset sisältävät reippaan annnoksen kasviksia.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 porkkana

  • 1 palsternakka

  • kourallinen kukkakaalia

  • 1 kananmuna

  • 25 g kikhernejauhoja

  • 1 rkl psylliumjauhetta

  • 20 g oliiviöljyä

  • suolaa

  • päälle naisen annos
  • 10 g voita

  • 100 g leikkelettä (lihapitoisuus yli 90%) tai 100 g kasvisleikkelettä esim. Muu

  • 25 g juustoa (5 %)

  • miehen annos
  • 1 porkkana

  • 1 palsternakka

  • kourallinen kukkakaalia

  • 1 kananmuna

  • 35 g kikhernejauhoja

  • 1 rkl psylliumjauhetta

  • 30 g oliiviöljyä

  • suolaa

  • päälle miehen annos
  • 20 g voita

  • 150 g leikkelettä (lihapitoisuus yli 90%) tai 150 g kasvisleikkelettä esim. Muu

  • 35 g juustoa (5-10 %)

Ohjeet

  • Pilko kasvikset. Keitä tai höyrytä kasvikset pehmeiksi. Soseuta kasvikset sauvasekoittimella ja lisää loput ainekset.
  • Annostele ruokalusikan avulla leivinpaperilla vuoratulle uunipellille massasta 4 leipästä.
  • Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes rieskat ovat saaneet pintaan hieman väriä, mutta ovat vielä pehmeitä sisältä.
  • Syö tällä aterialla puolet rieskoista ja päällisistä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!