Pannukakkua lohella ja serranon kinkulla

Annokset

4

annosta
valmistusaika

45

minutes

Tämä pannukakku on helppo tehdä valmiiksi ja sitten laittaa tarjolle päällisten kanssa. Pannukakku on hyvää kylmänä tai lämpimänä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • pannukakku naisen annos
  • 4 kananmunaa

  • 2 dl mantelimaitoa

  • 60 g mantelijauhoa

  • 1 tl psylliumia

  • 1/2 tl suolaa

  • 10 g öljyä

  • päälliset naisen annos
  • 100 g serranon kinkkua

  • 100 g helmitomaatteja

  • 100 g kylmäsavulohta

  • 1 sitruuna

  • kastike naisen annos
  • 200 g creme fraichea 12%

  • ripaus suolaa

  • 1/2 tl provencale mausteseosta

  • 1 tl valkoviinietikkaa

  • ripas chilirouhetta

  • pannukakku miehen annos
  • 6 kananmunaa

  • 3 dl mantelimaitoa

  • 90 g mantelijauhoa

  • 1 1/2 tl psylliumia

  • 1/2 tl suolaa

  • 15 g öljyä

  • päälliset miehen annos
  • 150 g serranon kinkkua

  • 200 g helmitomaatteja

  • 150 g kylmäsavulohta

  • 1 sitruuna

  • kastike miehen annos
  • 300 g creme fraichea 12%

  • ripaus suolaa

  • 2/3 tl provencale mausteseosta

  • 1 tl valkoviinietikkaa

  • ripas chilirouhetta

ohjeet

  • Yhdistä kananmunat ja mantelimaito, sekoita.
  • Yhdistä toisessa kulhossa pannarin kuivat aineet.
  • Lisää nämä munamaidon sekaan, sekoita hyvin. Lisää lopuksi öljy.
  • Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan tai korkealaitaiselle pellille.
  • Paista pannukakkua 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes se on hyytynyt.
  • Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
  • Nauti pannari päällisten kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!