Pizza kikhernepohjalla

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Maukas kanapizza valmistuu kikehernejauhopohjalle.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos pizzapohja
  • 130 g kikhernejauhoja

  • 15 g Pofiberia

  • 2 tl psylliumia

  • 1 tl suolaa

  • n. 2 dl vettä

  • 30 g oliiviöljyä

  • päälliset naisen annos
  • 1 prk pohjalle yrttimaustettua tomaattikastiketta

  • 150 g kanasuikaleita tai 120 g Mifu-suikaleita

  • suolaa

  • 1 -2 sipulia silputtuna

  • 100 g kirsikkatomaattia

  • 1 -2 valkosipulinkynttä puristettuna

  • pizzamaustetta

  • 60 g juustoraastetta (Arla Kepeä Kadett 5 %)

  • rucolaa

  • pizzapohja miehen annos
  • 150 g kikhernejauhoja

  • 15 g Pofiberia

  • 1 tl psylliumia

  • 1 tl suolaa

  • n. 2 dl vettä

  • 45 g oliiviöljyä

  • päälle miehen annos
  • 1 prk pohjalle yrttimaustettua tomaattikastiketta

  • 225 g kanasuikaleita tai 200 g Mifu-suikaleita

  • suolaa

  • 1 -2 sipulia silputtuna

  • 150 g kirsikkatomaattia

  • 1 -2 valkosipulinkynttä puristettuna

  • pizzamaustetta

  • 90 g juustoraastetta (Arla Kepeä Kadett 5 %)

  • rucolaa

Ohjeet

  • Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään ja painele pohja leivinpaperille. Lisää vettä tarvittaessa. Käytä levitykseen apuna kikhernejauhoja, jotta taikina ei tartu sormiin.
  • Paista kanasuikaleet pannulla kypsiksi ja lisää paiston loppuvaiheessa hieman suolaa.
  • Laita pizzapohjalle ensin yrttimaustettua tomaattikastiketta ja sitten täytteet. Paista pizzoja 210 asteessa n.15 minuuttia.
  • Laita rucolaa valmiiden pizzojen päälle juuri ennen tarjoilua.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa pizzasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!