Porkkana-rahkaletut
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
30
minutesNämä mehevät letut saavat makunsa makeista porkkanoista ja raikkaasta rahkasta. Kokeile tätä helppoa reseptiä, joka ilahduttaa aamiaispöydässä tai terveellisen välipalan muodossa.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
150 g maitorahkaa
2 kananmunaa
40 g mantelijauhoja
1 tl psylliumia
ripaus suolaa
1 porkkana raastettuna
Lisäksi 100 g puolukoita ja erytritolia
rypsiöljyä paistamiseen
- miehen annos
250 g maitorahkaa
3 kananmunaa
70 g mantelijauhoja
1 tl psylliumia
ripaus suolaa
2 porkkanaa raastettuna
Lisäksi 150 g puolukoita ja erytritolia
rypsiöljyä paistamiseen
Ohjeet
- Yhdistä rahka ja kananmunat. Sekoita mantelijauhot, psyllium ja suola keskenään. Yhdistä kuivat aineet rahka-kananmunaseokseen.
- Anna seisoa turpoamassa hetki ennen paistamista.
- Paista seoksesta lettuja öljyssä ja nauti puolukoiden kanssa.
- Vinkki! Älä kuumenna pannua liian kuumaksi, vaan paista matalalla lämmöllä hiljakseen, näin letut pysyvät paremmin kasassa, kun ne ehtivät kypsyä myös keskeltä.
- Ripottele päälle erytritolia makeutukseksi.
- Syö tällä aterialla puolet.