Porkkana-rahkaletut

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Nämä mehevät letut saavat makunsa makeista porkkanoista ja raikkaasta rahkasta. Kokeile tätä helppoa reseptiä, joka ilahduttaa aamiaispöydässä tai terveellisen välipalan muodossa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 150 g maitorahkaa

  • 2 kananmunaa

  • 40 g mantelijauhoja

  • 1 tl psylliumia

  • ripaus suolaa

  • 1 porkkana raastettuna

  • Lisäksi 100 g puolukoita ja erytritolia

  • rypsiöljyä paistamiseen

  • miehen annos
  • 250 g maitorahkaa

  • 3 kananmunaa

  • 70 g mantelijauhoja

  • 1 tl psylliumia

  • ripaus suolaa

  • 2 porkkanaa raastettuna

  • Lisäksi 150 g puolukoita ja erytritolia

  • rypsiöljyä paistamiseen

Ohjeet

  • Yhdistä rahka ja kananmunat. Sekoita mantelijauhot, psyllium ja suola keskenään. Yhdistä kuivat aineet rahka-kananmunaseokseen.
  • Anna seisoa turpoamassa hetki ennen paistamista.
  • Paista seoksesta lettuja öljyssä ja nauti puolukoiden kanssa.
  • Vinkki! Älä kuumenna pannua liian kuumaksi, vaan paista matalalla lämmöllä hiljakseen, näin letut pysyvät paremmin kasassa, kun ne ehtivät kypsyä myös keskeltä.
  • Ripottele päälle erytritolia makeutukseksi.
  • Syö tällä aterialla puolet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!