Porkkanapannarit

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Kuohkeisiin porkkanapannareihin voit käyttää ylijääneen porkkanalaatikon tai soseen. Voit myös käyttää lanttua. Ne ovat hauska yhdistelmä amerikkalaisia pannukakkuja ja porkkanaa. Pehmeä sipulinen ranskankermakastike viimeistelee aterian.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 4 kananmunaa

  • 1 1/2 dl mantelimaitoa

  • 1 1/2 dl pofiberia

  • 1 tl psylliumia

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 2 dl porkkanasosetta tai porkkanalaatikkoa

  • ripaus suolaa ja halutessasi muskottipähkinää

  • paistamiseen rypsiöljyä

  • päälle karpaloita

  • kastike naisen annos
  • 150 g creme fraichea (12%)

  • 1/2 punasipuli

  • tilliä (tuoretta)

  • 2 tl dijon-sinappia

  • suolaa ja mustapippuria

  • miehen annos
  • 6 kananmunaa

  • 2 dl mantelimaitoa

  • 2 dl pofiberia

  • 2 tl psylliumia

  • 2 tl leivinjauhetta

  • 3 dl porkkanasosetta tai porkkanalaatikkoa

  • ripaus suolaa ja halutessasi muskottipähkinää

  • paistamiseen rypsiöljyä

  • päälle karpaloita

  • kastike miehen annos
  • 250 g creme fraichea (12%)

  • 1/2 punasipuli

  • tilliä (tuoretta)

  • 3 tl dijon-sinappia

  • suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

  • Vatkaa munat, mantelimaito, porkkanasose tai -laatikko keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
  • Kuumenna lettupannu. Lisää pannulle tilkka öljyä ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden, jotta taikinalle jää kohoamisvaraa.
  • Paista keskilämmöllä kumpaakin puolta noin 3 minuuttia, kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja kypsyneet myös sisältä.
  • Hienonna punasipuli ja sekoita kastikkeen ainekset.
  • Syö tällä aterialla puolet pannareista ja kastikkeesta karpaloiden kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!