Skagenia kurkkuveneissä
Annoksia
2
AnnostaValmistusaika
20
minutesSkagen on klassinen rapuherkku. Tässä ohjeessa skagenlla täytetään kurkut. Voit käyttää joko pitkiä kurkkuja tai sitten avomaankurkkuja. Kurkuista raaputetun sisällön voi käyttää vaikka smoothiessa.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
300 g katkarapuja
200 g creme fraiche (12%)
1/2 tilliä hienonnettuna
1/2 dl ruohosipulia
1/2 rkl dijon-sinappia
suolaa
mustapippuria
4 avomaankurkkua tai 2 pitkää kurkkua
1 sitruuna
- miehen annos
400 g katkarapuja
300 g creme fraiche (12%)
2/3 dl tilliä hienonnettuna
2/3 dl ruohosipulia
2/3 rkl dijon-sinappia
suolaa
mustapippuria
6 avomaankurkkua tai 3 pitkää kurkkua
1 sitruuna
Ohjeet
- Sulata katkaravut ja valuta ne hyvin.
- Sekoita ranskankermaan katkaravut. Lisää tilli, ruohosipuli ja muut mausteet.
- Jos käytät avomaankurkkuja, kuori kurkut. Halkaise kurkut pitkittäin ja raaputa siemenet pois kurkusta.
- Täytä kurkut skagenilla. Koristele ohuilla sitruunalohkoilla ja tillillä.
- Syö tällä aterialla puolet.