Tonnikala-kaalisalaatti

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

15

minutes

Tämä ihan muutaman raaka-aineen salaatti valmistuu nopeasti ja toimii hyvin vaikka eväänä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • ½ kevätkaali

  • retiisiä

  • 200 g tonnikalapaloja (sitruunalla ja mustapippurilla maustettuna)

  • kastike naisen annos
  • 100 g turkkilaista jugurttia

  • 1 tl sinappia

  • 1 rkl valkoviinietikkaa

  • ½ tl suolaa

  • miehen annos
  • ½ kevätkaali

  • retiisiä

  • 300 g tonnikalapaloja (sitruunalla ja mustapippurilla maustettuna)

  • kastike miehen annos
  • 150 g turkkilaista jugurttia

  • 1 tl sinappia

  • 1 rkl valkoviinietikkaa

  • ½ tl suolaa

Ohjeet

  • Suikaloi kevätkaali ja retiisit. Valuta tonnikalasta neste pois ja lisää joukkoon.
  • Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää joukkoon.
  • Anna maustua hetki ennen syömistä.
  • Syö tällä aterialla 1/2 puolet salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!