Varhaiskaalicaesar

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Teemme tämän salaatin herkullisesta varhaiskaalista. Se on kaaleista miedoin ja pehmein. Kastikkeeksi teemme pikaisen caesar-kastikkeen valmiista majoneesista.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 150 g kananfileitä tai 160 g Mifu-suikaleita (korvaa myös ilmakuivatun kinkun)

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • provencale-mausteseosta

  • 400 g varhaiskaalia

  • ½ tl suolaa

  • 1 rkl sitruunan mehua

  • 50 g ilmakuivattua kinkkua

  • 60 g kirsikkatomaatteja

  • 20 g parmesania

  • kastike naisen annos
  • 45 g majoneesia

  • 1 tl dijon-sinappia

  • 1 rkl sitruunamehua

  • ripaus valkosipulijauhetta

  • 1/2 tl Worcester-kastiketta

  • (halutessasi puolikas sardellifile)

  • miehen annos
  • 200 g kananfileitä tai 250 g Mifu-suikaleita (korvaa myös ilmakuivatun kinkun)

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • provencale-mausteseosta

  • 500 g varhaiskaalia

  • ½ tl suolaa

  • 1 rkl sitruunan mehua

  • 100 g ilmakuivattua kinkkua

  • 80 g kirsikkatomaatteja

  • 30 g parmesania

  • kastike miehen annos
  • 75 g majoneesia

  • 1 1/2 tl dijon-sinappia

  • 1 1/2 rkl sitruunamehua

  • ripaus valkosipulijauhetta

  • 1 tl Worcester-kastiketta

  • (halutessasi puolikas sardellifile)

ohjeet

  • Paista kanafileet tai Mifu-suikaleet miedolla lämmöllä. Mausta suolalla, pippurilla ja provencale-mausteseoksella.
  • Suikaloi kaali veitsellä melko ohueksi. Sekoita suola ja sitruunamehu joukkoon ja anna kaalin mehustua kastikkeen teon ajan.
  • Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. Voit halutessasi lisätä sardellifilettä, silloin aja kastike tasaiseksi sauvasekoittimella.
  • Kääntele kastike kaalin joukkoon.
  • Puolita tomaatit ja asettele ne kaalin päälle. Lisää vielä kinkku ja kanafileet tai Mifu-suikaleet. Asettele päällimmäiseksi muutama parmesan-lastu.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!