8 viikon startti

TUOTERYHMÄ

8 viikon Startti on yksinkertainen ruokavaliovalmennus, jonka aikana poltetaan turvallisesti ja tehokkaasti jopa yli 10 kg rasvaa.

Valmennus sopii sinulle, jos et halua enää kokeilla jojo-dieettejä, suuriin liikuntamääriin, lisäravinteisiin tai ateriankorvikkeisiin perustuvia valmennuksia. Jos haluat pudottaa painoa ja pitää sen poissa – kokeilla jotain sellaista, mikä oikeasti toimii.

Voit odottaa saavasi toimivia työkaluja sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Ne yhdessä tuovat painonpudotukseen uudenlaisen, tehokkaan ja tasapainoisen lähestymistavan.

Valmennukseen on osallistunut jo yli 30 000 osallistujaa!

129.00 

8 viikon Startti - pysyvästi hyvä olo

Seuraava ryhmä aloittaa 22.8. Ilmoittaudu nyt!

Tässä valmennuksessa sinua ei panna kuntosalille, vaan liikunnan sijaan alat nukkumaan ja annat kehosi tehdä työn puolestasi. Et syö pillereitä, jauheita tai lisäravinteita, vaan noudatat ruokavaliota, joka perustuu aitoon, puhtaaseen ruokaan.

Ruokaan, jonka kaikki ainekset löydät lähimarketistasi. 

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen, eikä muuteta montaa asiaa kerralla. Se on nimittäin yksi tärkein avain onnistumiseen, pysyviin tuloksiin ja uusiin elämäntapoihin.

Emme opeta sinulle ”dieettiä”, vaan ruokavalion, joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia sekä hyvää vireystasoa.

 

Jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista, valmennus sopii juuri sinulle...

Tämän kaiken saat 8 viikon aikana...

8 VIIKON RAVINTOVALMENNUS (Arvo 245€)

Saat tämän uniikin verkkovalmennuksen, joka kestää 8 viikkoa. Pääset oppimaan ne asiat, mitkä auttoivat esimerkiksi edellistä ryhmää pudottamaan keskimäärin yli 7kg painoa.

4-VIIKON RUOKASUUNNITELMA OSTOSLISTOINEEN (Arvo 88€)

Ammattilaisen suunnittelema ateriasuunnitelma, jossa on myös mukana ostoslistat. Jos olet sitä tyyppiä, joka ei halua laittaa ylimääräistä energiaa ruoanlaiton suunnitteluun, saat meiltä valmiin suunnitelman (joka noudattaa valmennuksen ruokaohjeita). Suunnitelma kattaa neljä viikkoa. Voit noudattaa tätä sokeasti vaikka valmennuksen alusta loppuun.

E-RESEPTIKIRJA (Arvo 37€)

Saat lisäksi täysin uuden e-kirjan, jossa on helppoja ja terveellisiä reseptejä. Jos kaipaat ideoita arkiruoan kehittämiseen, niin löydät ne tästä kirjasta. Jokainen resepti on tarkkaan kehitetty ja mietitty tukemaan muutostasi.

KOLMEN VALMENTAJAN TUKI (Arvo 600€)

Koko valmennuksen ajan mukana on 3 valmentajaa, jotka ovat suljetussa ryhmässä vastaamassa sinun kysymyksiisi, sekä tukemassa sinua koko 8 viikon ajan.

YHTEINEN RYHMÄ (Arvo korvaamaton)

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

Tee päätös ja sano KYLLÄ valmennukselle, joka oikeasti toimii. Koe pysyvä muutos ja virkeä olo!

Kun varaat paikkasi mukaan nyt, pääset mukaan 22.8. aloittavaan ryhmään. Valmennuksen voi kuitenkin käydä läpi omassa tahdissa, sillä kaikki materiaalit säilyvät sinulla ikuisesti.

Maksa 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös MobilePay ja Masterpass käyvät maksutavoiksi.

Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennusta ilman riskiä.

Tämä on kertamaksu. Ei jäsenyyksiä tai kestotilauksia.

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved