Vielä ehdit mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä tarjous nyt!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

5 päivän terveyspaasto

5 päivän helppo terveyspaasto on turvallinen ja yksinkertainen tapa testata paastoa, ilman ylimääräisiä apuvälineitä.

Koska paaston terveysvaikutukset ovat lukuisat ja sen avulla pudottaa painoa nopeasti 2-4 kiloa, kehitimme paastoamiseen oman menetelmän.

Paaston aikana syödään yksi ateria ja paastoaikaa jää 23,5 tuntia vuorokauteen.

Kevennä oloasi, nosta energiatasojasi ja pudota muutama kilo esimerkiksi ennen juhlia. Samalla koet paaston lukuisat terveyshyödyt ja voit toistaa paaston uudelleen myöhemminkin, sillä ohjeet jäävät käyttöösi.

59.00

Lue eteenpäin, jos haluat oppia helpon ja terveellisen tavan paastota ilman suolihuuhteluita. Tämä ei ole vesipaasto vaan paaston aikana myös syödään.

Paastoa on käytetty maailman historiassa eri kulttuureissa eri tavoin, mutta lähes jokaisesta kulttuurista löytyy jonkinlainen paastoamisen tapa. 

Paasto on sanana monelle tuttu, mutta se tarkoittaa meille kaikille eri asioita. Jollain se on tie itsetutkiskeluun, jollain keino pudottaa  lyhyessä ajassa painoa, jollain osa uskonnollista rituaalia tai tapaa. Erilaisia variaatioita on eri aikoina ollut monenlaisia, eli mitään uutta tässä ei varsinaisesti keksitä.

Tänä päivänä on olemassa monenlaisia metodeita, joilla paastoa toteutetaan. Mehupaastoja, kuivapaastoja, vesipaastoja ja niin edelleen.

Meidän paastossamme kyse ei ole mistään ylläolevasta.

Kokosimme oman 5 päivän helpon ja turvallisen terveyspaaston.

Kyseessä ei ole vesi- tai mehupaasto, vaan ohjeillamme paastoat niin, että koostat päiviin yhden ateriakokonaisuuden, jolloin paastoaika on noin 23,5 tuntia vuorokaudessa.

Eli ei juoda mehuja, jauheita tai lisäravinteita. Syödään normaalia ruokaa, mutta vain kerran päivässä ja vähemmän. Ruoka-aineet ovat tavallisia ruokakaupoissa myytäviä elintarvikkeita.

Tämä on sinulle helppo vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat nopean alkusysäyksen esimerkiksi painonpudotukselle tai vireystilaa ylös.

Kun varaat paikkasi nyt, saat ohjeet, joilla voit paastota koska tahansa. 

Jos seuraavat asiat kuulostavat sinusta kiinnostavilta, lähde ihmeessä mukaan!

On olemassa ihmisiä kenelle 5 päivän helppo terveyspaasto ei sovi (eli jos tunnistat itsesi tästä listasta, paastomme ei ole sinua varten)

Tämän kaiken 5 päivän helppo terveyspaasto sisältää

Viiden päivän ravintosuunnitelma paaston ajaksi (Arvo 37€)

Saat ravintosuunnitelman, jota noudatat paaston aikana. Suunnitelman avulla voit koostaa mieleisesi aterian itse tai voit valita valmiiksi kootuita ateriavaihtoehdosta mieleisesi.

Valmentajan tuki ja apu (Arvo 240€)

Valmentajat ovat valmennuksen suljetussa Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiisi, sekä tukemassa ja auttamassa koko valmennuksen ajan. Jos pyytäisit meiltä vastaavan valmennuksen henkilökohtaisena valmennuksena, sen hintalappu olisi todellisuudessa vielä paljon suurempi.

Ohjeet vapaaehtoiseen valmistautumiseen ja soveltamiseen (Arvo 49€)

Saat lisäksi ohjeet kuinka voit halutessasi valmistautua ennen paaston aloittamista. Osa esimerkiksi haluaa keventää syömisiään ennen paastoamista. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Kerromme sinulle keinoja, joilla paastoon voi valmistautua esimerkiksi henkisesti tai kuinka paasto vinkeillämme voi sujua vieläkin mutkattomammin.

Saat myös ohjeet, kuinka paastomalliamme voi soveltaa. Se onnistuu esimerkiksi Joka toinen päivä -mallilla, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, jos 5 peräkkäistä päivää ei ole sinua varten.

Yhteinen ryhmä (Arvo korvaamaton)

Valmennukseen kuuluu suljettu Facebook-ryhmä muiden osallistuneiden kanssa. Pääset vaihtamaan ajatuksia ja fiiliksiä, sekä saat tukea ja tsemppiä. Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä vahvasti.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Näitä asioita on kysytty 5 päivän helposta terveyspaastosta - ehkä löydät vastauksen kysymykseesi täältä

Kyseessä on 5 päivän turvallinen paasto, jolla on oikein toteutettuna lukuisia (ja positiivisia) terveyshyötyjä.

Ihmiset ovat eläneet kautta maailman historian ilman virallisia ravitsemussuosituksia.

Jos kolmen tunnin välein syöminen olisi ainut tapa syödä terveellisesti, ihmiskunta tuskin olisi selvinnyt tänne saakka.

Entisaikojen ihmiselle oli luontaista olla pitkiä aikoja syömättä ja elimistö oli tottunut siihen.

Paastoamista on tavalla tai toisella harjoitettu lähes kaikissa maailman suurissa kulttuureissa. Joissain se on uskonnollinen rituaali, toisissa jotain muuta, mutta kaikkia yhdistävä piirre on syömisen rajoittaminen.

Moni kokee paaston tärkeänä osana hyvinvointiaan ja siksi se onkin kuukausi- tai vuositasolla monien käytössä oleva rutiini.

Paastomme voi suorittaa kerran (ja kokea turvallisesti miltä se tuntuu) tai säännöllisesti esimerkiksi neljästi vuodessa.

Ennenkaikkea painotamme sitä, että paasto tulee tapahtua aina omasta tahdosta ja omaa kehoa kuunnellen.

Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaiset tunnukset suljettuun valmennusalustaan, josta löydät 5 päivän helpon terveyspaaston materiaalit.

Lisäksi valmentajat ovat mukana valmennuksen sisäisessä Facebook-ryhmässä päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti. Voit siis ostaa paaston nyt ja toteuttaa sen vasta myöhemmin. Ja myös toistaa sen aina halutessasi!

Valmennuksen materiaalit ovat videoina ja teksteinä. Materiaalit pystyt katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Tämä ei ole mehupaasto, eikä tässä syödä mitään pussiruokia.

Päivän aikana syötävä ruoka on ihan tavallista kotiruokaa ja voit koota ateriasi ihan tavallisista ruokakaupassa myytävistä aineksista.

Saat tarkat ohjeet annoksesi kokoamiseen.

Saat myös valmiita ehdotuksia aterioista. Mitään muita ylimääräisiä tuotteita tai välineitä et tarvitse.

Ylempänä sivulla avasimme asiaa hieman enemmän, mutta tässä tiivistetysti:

Paaston ruokavalio koostuu pääasiassa proteiinien ja rasvojen lähteistä ja vähähiilihydraattisista kasviksista. Paaston tarkoitus on ajaa kehon hiilihydraattivarastoja tyhjäksi.

Ruoat ovat tavallista kotiruokaa jota syödään yksi annos vuorokaudessa. Paastoaika vuorokaudessa on noin 23,5 tuntia.

Kahvin juomista ei ole pakko lopettaa. Kahvia/teetä voi juoda paaston aikana päivittäisen ruokailun yhteydessä.

Kahvi/tee tulee juoda aterian yhteydessä, jotta se ei katkaise paastoa.

Iso osa suomalaisista noudattaa tällä hetkellä todella usean päivittäisen aterian mallia ja napostelevat siinä välissä vielä usein jotain pientä.

Tällöin ruoansulatus ei juuri pääse rauhoittumaan, kun kokoajan on jotain vatsassa. Kun muut toiminnot rauhoittuvat, kehon itseään parantavat toiminnot usein aktivoituvat.

Paaston kokemukset ovat kaikilla yksilöllisiä, mutta paastolla on tutkitusti lukuisia eri terveyshyötyjä: keho käyttää ravintona toimimattomia solujaan, kuona-aineet poistuvat paremmin ja tulehdustasot laskevat.

Tänä päivänä tarjolla on monia eri paaston malleja, joissa ei esimerkiksi syödä lainkaan. Meidän mallissamme syöt päivittäin yhden aterian ohjeistuksen mukaisesti, joka tekee paastoamisesta huomattavasti helpompaa kuin esimerkiksi pelkästä vesipaastosta.

Valmentajat (ja muut ryhmäläiset) ovat myös tukenasi koko paaston ajan, jos sinulla herää matkan aikana kysymyksiä.

Raskaana ollessa tai imettäessä ei paastoa kannata toteuttaa.

Mutta mahdollisesti tulevaisuudessa kiinnostava tieto: Yhdysvalloissa on tehty tutkimuksia, joissa ihminen on paastonnut todella pitkän ajan, pudottanut paljon painoa ja se mikä tutkimuksessa yllätti: hänen kehonsa käytti ylimääräisiä ihosoluja ravintonaan ja iho palautui tavallista niukkakalorista laihduttamista paljon paremmin. Paastolla voi siis olla ihoa palauttava vaikutus.

Kurkkaathan sivun alusta olevan listan tilanteista, joissa paastoa ei pidä toteuttaa.

Muista, että paaston toteutus tapahtuu aina omalla vastuullasi.

Jos vointi käy syystä tai toisesta ylivoimaisen huonoksi, paasto on syytä lopettaa. Kuuntele aina itseäsi ja konsultoi omaa hoitavaa lääkäriäsi tarvittaessa.

Maksa heti tai ota 30 päivää maksuaikaa!

Voit maksaa verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla tai laskulla
Meille käy liikuntaedut (Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak)
Meille käy lomapakkopalvelut (MobilePay, Pivo ja Masterpass)
Tyytyväisyys takuu
0 %

Kokeile ilman riskiä - aina täysi tulostakuu

Luotamme tuotteisiimme niin paljon, että saat aina 100% tulostakuun.

Jos et koe saaneesi tuloksia, saat rahasi takaisin.

Lähetät meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi ilman turhia kysymyksiä tai uteluita.

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit