Olemme täällä
sinua
varten

8 viikkoa ei ole vain yritys vaan yhteisö, jonka muodostavat valmentajat, 8 viikon taustatiimi sekä tietysti te kaikki, jotka olette olleet meidän matkassa mukana. Meille on tärkeää, että kommunikaatio toimii joka suuntaan. Vastaamme aina mahdollisimman pian yhteydenottoihin. Tältä sivulta löydät paljon vastauksia niihin kysymyksiin, jotka useimmiten pyörivät mielen päällä ja joita meiltä eniten kysytään. Täältä voit löytää vastauksen silloinkin, kun asiakaspalvelumme ei ole tavoitettavissa. 

Ajankohtaista

Starttiin ilmoittautuminen on alkanut

7.1.2022 alkaa uusi 8 viikon Startti. 

Siihen pääset ilmoittautumaan alla olevasta painikkeesta.

Useimmin kysytyt kysymykset

Valmennusmateriaalit löydät valmennusalustalta, jonne saat henkilökohtaiset tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.  Jos sinulla on jo meille voimassa olevat tunnukset, et saa uusia, vaan uudet valmennukset lisätään jo olemassa oleviin tunnuksiisi.

Valmennusmateriaalit voi käydä läpi omaan tahtiin ja ne jäävät sinulle pysyvästi käyttöön. Valmennukset eivät sisällä tapaamisia, joten voit osallistua valmennuksiin juuri sieltä, missä olet.

Jos jokin valmennus sisältää live-lähetyksen, saat siitä tiedon hyvissä ajoin. Lähetyksestä jäävä tallenne jää käyttöösi myös myöhempää katselua varten.

Voit maksaa. Ole meihin yhteydessä osoitteessa info@8viikkoa.fi ja kerro, kuinka paljon haluat maksaa milläkin maksutavalla ja autamme sinut eteenpäin. Asiakaspalvelumme vastaa normaalisti arkipäivien toimistoaikoina.

Osamaksuvaihtoehdot löydän kassasivulta Visma Pay -maksuvaihtoehdon alta. Visma Payn kautta voit maksaa Jouston tai Fellow’n kautta osissa tai laskulla.

Saat kirjautumistunnukset noin viisi minuuttia sen jälkeen kun olet liittynyt ensimmäiseen 8viikkoa.fi -valmennukseen. Tunnukset päätyvät toisinaan esimerkiksi roskapostikansioon tai tarjoukset-välilehdelle, joten kannattaa kurkata myös niiden puolelle, jos viestiä ei löydy postilaatikosta. Tunnukset sältävää viestiä kannattaa etsiä myös sähköpostin hakutoiminnolla.

Jos sinulla on jo tunnukset, et saa uusia, vaan uusi valmennus on liitetty jo olemassa oleviin tunnuksiisi. 

Toisinaan tilauksen tekohetkellä sähköpostiosoitteeseen tulee kirjoitusvirhe ja näin tunnukset päätyvät väärään osoitteeseen. Jos epäilet näin tapahtuneen, laita meille viestiä osoitteeseen: info@8viikkoa.fi

Joskus työsähköpostiosoitetta käytettäessä voi työnantajan sähköpostipalvelimessa olla niin korkeat suojaukset, että meidän viestit eivät tule lainkaan perille. Jos käy niin, että olet meihin yhteydessä, etkä saa mitään vastausta kahden arkipäivän aikana, ole yhteydessä meihin jonkun toisen sähköpostiosoitteen kautta ja asia korjaantuu.

Valmennuksiin kuuluvat alennuskoodit löydät valmennuksen valmennussivulta, eli siltä sivulta, jolta pääset klikkaamaan aina kullekin valmennusviikolle. 

1. Kirjaudu Eazybreakin mobiilisovellukseen tunnuksillasi. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai et muista salasanaasi, niin ota ensin yhteys Eazybreakin asiakaspalveluun. Valitse kauppiastoimipaikka: 8viikkoa.fi. Tarkista maksun tiedot ja vahvista maksusi ”Maksa” -painikkeella ja saat mobiilisetelin matkapuhelimesi näytölle. Esitä mobiiliseteli kassalla maksuna. Ota setelistä kuvankaappaus ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen info@8viikkoa.fi

2. Tai kirjaudu nettitilillesi tunnuksillasi. Etsi ja valitse kauppiastoimipaikka: 8viikkoa.fi. Valitse Tilaa ja maksa. Vahvista maksusi ”Maksa” -painikkeella ja saat mobiilisetelin matkapuhelimesi näytölle. Ota setelistä kuvankaappaus ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen info@8viikkoa.fi

2. Tai kirjoita kauppiaan toimipaikkakoodi: X355 sekä maksusi arvo tekstiviestiin. Erota tiedot välilyönnillä. Lähetä viesti tilausnumeroon 18171 ja saat mobiilisetelin tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Tekstiviestit ovat sinulle maksuttomia. Ota setelistä kuvankaappaus ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen info@8viikkoa.fi

Valitse valmennus johon tahdot liittyä, mene kassasivulle ja valitse maksutavoista ePassi.

Hyväksy tilaus- ja sopimusehdot ja lähetä tilaus. Sivusto ohjaa sinut ePassin omaan portaaliin.
Kirjaudu omilla ePassi-tunnuksillasi kyseiseen portaaliin sisään. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai et muista salasanaasi, niin ota ensin yhteys ePassin asiakaspalveluun.

Kun olet kirjautunut portaaliin, pääset suorittamaan maksun loppuun.

Valmennuksiin kirjaudutaan täältä:

Kirjaudu sisään

Valmennus tapahtuu aina valmennusalustalla, ei esimerkiksi Facebookissa.

Jos sinulla on käytössäsi kortti eli Smartum-saldo, valitse ensin valmennus, johon tahdot liittyä ja mene maksamaan valmennus, kuten maksaisit millä tahansa maksutavalla. Valitse maksutavaksi Smartum, hyväksy tilaus- ja sopimusehdot ja lähetä tilaus. Näin pääset Smartumin omaan portaaliin.

Kirjaudu omilla portaaliin sisään Smartum-tunnuksillasi, jotka olet saanut omalta työnantajaltasi. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai et muista salasanaasi, ota ensin yhteys Smartumin asiakaspalveluun. Kun olet kirjautunut portaaliin, pääset suorittamaan maksun loppuun.

Valitse ensin valmennus, johon tahdot liittyä ja mene maksamaan valmennus, kuten maksaisit millä tahansa maksutavalla. Valitse maksutavaksi Edenred.

Verkkosaldolla maksaessa mene osoitteeseen www.myedenred.fi Kirjaudu järjestelmään ja etsi käyttökohdehausta “8viikkoa.fi” ja luo maksutapahtuma. Maksun jälkeen paina “lähetä tilaus”-nappia.

Tai kirjaudu MyEdenred-sovellukseen ja paina “Luo mobiilimaksu”. Naputtele sovellukseen “8viikkoa.fi” ja luo maksutapahtuma. Maksun jälkeen paina “lähetä tilaus”-nappia.

Tee osto kuten tekisit mitä tahansa maksutapaa käyttäen. Valitse kassalla maksutavaksi liikuntasetelit, hyväksy tilausehdot ja lähetä tilaus.


Tämän jälkeen lähetä setelit kirjekuoressa osoitteeseen

Urheilijan ravintovalmennus
8viikkoa.fi
Kalevankatu 28 A 11

00100 HELSINKI

Laita kuoreen tarvittava määrä seteleitä ja saate, josta selviää nimesi, päiväys, sähköpostiosoiteesi ja maininta valmennuksesta, johon maksu osoitettu. Kirjoita saate selkeällä käsialalla ja irroita setelit toisistaan. Älä teippaa tai nido setelteitä.

Kun setelit saapuvat meille, saat sähköposti-ilmoituksen, että sinulle on luotu käyttäjätili tai uusi valmennus on liitetty jo olemassa oleviin tunnuksiin.

Huomaa, että seteleillä voi maksaa ainoastaan valmennusksia, ei fyysisiä tuotteita, kuten kirjoja.

Media ja yhteistyöt

Tarvitsetko haastatteluun asiantuntijaa ravintoon, liikuntaan, suolistohaasteisiin tai painon pudottamiseen liittyen? Valmentajamme antavat mielellään asiantuntijahaastatteluja.

Ota yhteyttä media@8viikkoa.fi ja kerro asiasta tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tavoitat asiakaspalvelun puhelimitse arkisin klo 10-12 

numerosta 050 543 8934 

Seuraa ja pidä yhteyttä myös somessa!

Copyright 2022 – 8viikkoa OY – All Rights Reserved