Lähde mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä 82€ ale NYT!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

Maailman paras joululeipä

8 viikon koekeittiössä on kokeiltu joululeipäreseptejä ja nyt olemme kehittäneet täydellisen reseptin.

 

8 viikon koekeittiössä on testailtu näin joulun alla useita joululeipäreseptejä ja nyt olemme kehittäneet aivan timanttisen (ja terveellisen) reseptin. Joululeipä on vähähiilihydraattinen ja gluteeniton. Useista vastaavista joululeivistä poiketen tällä reseptillä leivästä tulee kuohkea ja sopivan kostea. Se sopii upeasti kinkun, lohen tai muiden joulukalojen alle. Todella makoisa yhdistelmä se on myös ruskistetun voin kanssa. Voi syntyy helposti kotikeittiössä ja tuo samalla vähän fine dining -tunnelmaa aterialle.

 

Maailman paras vähähiilihydraattinen ja gluteeniton joululeipä

Tarvittavat aineet

500 g rahkaa

5 kananmunaa

2 ½ dl pofiberiä

2 ½ dl sekalaisia siemeniä jauhettuna (jos haluat paahteista ja tummaa makua leipään, paahda siemeniä hetki uunissa tai pannulla ennen jauhamista)

4 rkl psylliumia, Finax tai Foodin

2 rkl leivinjauhetta

2 tl suolaa

n. 2 rkl  fenkolin ja aniksen siemeniä jauhettuna morttelissa  (yhteensä)

n. 1/2 tl pomeranssinkuorta

n. 1/2 tl muskottipähkinää

Voiteluun: kananmunaa + ripaus jauhettua anista ja fenkolin siemeniä

Tee seuraavasti:

  1. Vatkaa rahka ja munat.
  2. Jauha siemenet blenderissä tai sauvasekoittimella.
  3. Jauha aniksen ja fenkolin siemenet morttelissa.
  4. Sekoita kuivat aineet yhteen ja sitten sekoita ne rahka-munaseokseen.
  5. Anna taikinan turvota n. 15 minuuttia.
  6. Laita uuni lämpenemään 170 asteeseen.
  7. Vuoraa leipävuoka (n. 8 x 20 cm) leivinpaperilla tai voitele ja jauhoja pofiberillä.
  8. Painele taikina vuokaan, silota pinta kostutetulla kädellä ja voitele  kananmunalla sekä ripottele päälle vähän jauhettuja aniksen ja fenkolin siemeniä.
  9. Paista uunissa tasalämmöllä n. 170 asteessa 1 h. Laita uuni pois päältä, jätä luukku raolleen ja anna tekeytyä jälkilämössä puolisen tuntia.
  10. Nauti joululimpun tapaan kalojen ja kinkun kera.

Leipä säilyy jääkaapissa n. 5 vrk. Leivän voi myös pakastaa.

Vaikka jouluna voikin syödä vapaammin ja ei tarvitse niin tarkkaan määriä laskea, niin tässä kuitenkin leivän annokset:

Kokonainen leipä sisältää:
Naiselle proteiiniannoksia 5 ja rasva-annoksia 9
Miehelle proteiiniannoksia 3 ja rasva-annoksia n. 5.

 

Voit katsoa videolta miten leipä valmistuu!

[video_player type=”embed” style=”1″ dimensions=”560×315″ width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ ipad_color=”black”]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9fSVk3X1RadThnTSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj0iIj48L2lmcmFtZT4=[/video_player]

Ruskistettu ja vaahdotettu voi

Tähän reseptiin ei tarvitse mitään muuta kuin voita. Eli paljon yksinkertaisempi ei resepti voi olla.

100 g voita

  1. Kuutioi puolet voista ja anna pehmetä huoneenlämpöiseksi.
  2. Ruskista loput voista pannulla puulastalla koko ajan sekoittaen. Varo, ettei voi pääse palamaan. Kun voi kuohahtaa ja alkaa tuoksua pähkinäiseltä, kaada se metallikulhoon tai kattilaan.
  3. Odota, että ruskistettu voi jäähtyy ja jähmettyy hieman. Sekoita voit keskenään ja vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

 

 

Nautinnollista joulunodotusta ja mukavia leivontahetkiä!

 

 

 

Jaa artikkeli

Pudota painoa ruokavaliolla!

8 viikon Startti on suosittu laihdutusruokavalio, jossa syödään tavallista jokaisesta kaupasta löytyvää ruokaa.

Valmista ateriasuunnitelmaa seuraamalla pudotat painoa – ilman liikuntaa.

Koe miten voit päästä ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään syömällä ja saada pysyvän muutoksen ulkomuotoon.

8 viikon aikana keskimääräinen painonpudotus osallistujilla on 6,3kg.

Tilaa tänään ja saat kaupan päälle 178 eurolla verkkokursseja, jotka tukevat painonpudotusta!

Haluatko pudottaa painoa ilman liikuntaa ja aloittaa tänään?

52 viikkoa on palvelu, joka tekee painon pudottamisesta ja hallinnasta helppoa.

Se tarjoaa sinulle valmiin ateriasuunnitelman niille päiville kun et jaksa miettiä mitään – ja yli 700 reseptin reseptipankin, jonka avulla syöt joka päivä sinulle maistuvaa ruokaa ja samalla paino putoaa.

Ei enää arvailua tai monimutkaisia laskelmia; voit keskittyä nauttimaan herkullisesta ruoastasi tietäen, että se tukee tavoitteitasi terveellisellä ja tasapainoisella tavalla.

Liity nyt ja  pääset aloittamaan heti!

Ennakkoilmoittaudu seuraavaan 8 viikon Starttiin ja saat nämä edut

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jonka avulla pudotetaan painoa täysin ilman liikuntaa.

Seuraava ryhmä aloittaa 21.8. ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua mukaan, sillä….

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Jätä yhteystietosi ennen 27.7. torstaita, sillä sen jälkeen ennakkoilmoittautuminen suljetaan!

Huom! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Reseptit

Mustikkapiirakka

Tässä mustikkapiirakassa pehmeyttä tuo turkkilainen jogurtti ja makeutta tuo mustikat. Tämä piirakka valmistuu helposti ja nopeasti.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Retiisi-vadelmasalaatti

Tässä maukkaassa salaatissa yhdistyy vadelmien raikkaus ja salaattijuuston suolaisuus. Retiisi tuo ihanaa purutuntumaa ja vadelmakastike kruunaa koko salaatin.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Vadelma-raparperituorepuuro

Tuorepuuro on kiireisten aamujen pelastus. Sen voi tehdä jääkaappiin odottamaan jo edellisiltana, niin ei aamulla tarvitse miettiä mitä suuhun laittaa.

LUE ARTIKKELI

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit