Vielä ehdit mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä tarjous nyt!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

Satu pääsi eroon nälkäkiukusta 8 viikon Startissa

Nykyään suklaata ei tarvitse syödä kuin muutama pala. Lisäksi pystyn ”karkin himon” tullessa ensin miettimään mitä kehoni viestittää. Onko tämä oikeasti ”karkkinälkä” vai oikea ruuan nälkä vai ohimenevä mieliteko?

“Pudotin painoa 8 viikon Startissa 8 kiloa ja vyötäröltäni lähti 12 senttiä. Jatkan vielä painonpudotusta 52 viikon jatkoryhmässä.

Olen huomannut, että olen virkeämpi vaikka vuorotyön vuoksi unet saattavat jäädä lyhyeksi. Olo ei myöskään ole turvonnut ja pöhöttynyt kuten aikaisemmin paljolti herkkujen runsaan syömisen johdosta. Nukun yöt nykyään paremmin.

Olen laihduttanut elämäni aikana monia kymmeniä kiloja. Ne ovat aina tulleet takaisin korkojen kera. Painoa olen saanut pudotettua, mutta kuureja on leimannut ehdottomuus. Aina kuurin loputtua olen kuitenkin palannut entiseen ja kilot ovat palanneet.

Meillä on työnantajan puolesta E-passi. Sieltä bongasin 8 viikon Startin ja päätin osallistua. Olin jo ennen aloittamista päättänyt, etten voi jatkaa loputtomasti jojoilemalla. Se ei ole terveellistä ja stressaa mieltäkin.

Uusi suhtautuminen nälkään

Päätin että nyt tällä kertaa tämä on lopullinen elämäntapamuutos eikä taas uusi jojoilu. Nyt en enää halua palata entiseen.

Nykyään suhtaudun herkkujen syömiseen ja nälkään uudella tavalla. Aikaisemmin herkkujen syöminen meni joka kerta yli eikä kontrollia ollut. Nyt ihmettelen kuinka karkkeja ei enään tee edes mieli. Herkkuja olen syönyt ja olen antanut itselleni siihen luvan.

Nykyään suklaata ei tarvitse syödä kuin muutama pala. Lisäksi pystyn ”karkin himon” tullessa ensin miettimään mitä kehoni viestittää. Onko tämä oikeasti ”karkkinälkä” vai oikea ruuan nälkä vai ohimenevä mieliteko?

Samoin suhtautumiseni nälkään on muuttunut. Aikaisemmin nälän tullessa piti heti syödä ettei tule ”nälkäkiukkua” eli nälkä hallitsi minua. Nykyään minä hallitsen nälkää.

Enää ei tarvitse rientää syömään heti vaan voin ensin vähän ”fiilistellä” nälällä ja miettiä onko minulla esim kuitenkin jano tai ”opittu nälkä”. Olen huomannut ettei ”nälkäkiukkua” nykyään tule.

Rentoutta painonpudotukseen 

8 viikon Startissa olen tykännyt rentouden painottamisesta. Aina kehotetaan tutustumaan mikä sopii itselle ja omalle keholle. Ruokavaliota voi siten muuttaa itselle sopivaksi. Omalla matkallani olen käyttänyt pääasissa ruokavaliotaulukkoa.

Reseptejä olen käyttänyt oman mielen mukaan osittain tai olen katsonut niitä vinkkeinä. Tällä tavoin olen hakenut painonpudotukseen rentoutta. Facebookia minulla ei ole, joten keskusteluryhmään en ole osallistunut. 

Suosittelen 8 viikon Starttia lämpimästi kaikille. Tämä on oikeasti hyvä! Dieettiä ei vedetä tiukalle ja rentous on toivottavaa! Ohjeet ja videot on selkeitä.”

– Satu

Jaa artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pudota painoa ruokavaliolla!

8 viikon Startti on suosittu laihdutusruokavalio, jossa syödään tavallista jokaisesta kaupasta löytyvää ruokaa.

Valmista ateriasuunnitelmaa seuraamalla pudotat painoa – ilman liikuntaa.

Koe miten voit päästä ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään syömällä ja saada pysyvän muutoksen ulkomuotoon.

8 viikon aikana keskimääräinen painonpudotus osallistujilla on 6,3kg.

Tilaa tänään ja saat kaupan päälle 178 eurolla verkkokursseja, jotka tukevat painonpudotusta!

Haluatko pudottaa painoa ilman liikuntaa ja aloittaa tänään?

52 viikkoa on palvelu, joka tekee painon pudottamisesta ja hallinnasta helppoa.

Se tarjoaa sinulle valmiin ateriasuunnitelman niille päiville kun et jaksa miettiä mitään – ja yli 700 reseptin reseptipankin, jonka avulla syöt joka päivä sinulle maistuvaa ruokaa ja samalla paino putoaa.

Ei enää arvailua tai monimutkaisia laskelmia; voit keskittyä nauttimaan herkullisesta ruoastasi tietäen, että se tukee tavoitteitasi terveellisellä ja tasapainoisella tavalla.

Liity nyt ja  pääset aloittamaan heti!

Ennakkoilmoittaudu seuraavaan 8 viikon Starttiin ja saat nämä edut

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jonka avulla pudotetaan painoa täysin ilman liikuntaa.

Seuraava ryhmä aloittaa 21.8. ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua mukaan, sillä….

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Jätä yhteystietosi ennen 27.7. torstaita, sillä sen jälkeen ennakkoilmoittautuminen suljetaan!

Huom! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit