Lähde mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä 82€ ale NYT!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

Jauhelihakeitto

Tämä jauhelihakeitto on nopea valmistaa. Tomaattipyre ja smetana tuo kivaa tvistiä perinteiseen jauhelihakeittoon verrattuna.
Nopea jauhelihakeitto

Nopea jauhelihakeitto

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tämä arkiruoka nousee uudelle tasolle tomaattipyreen ja smetanan ansiosta. Tähän keittoon on hyvä upottaa myös kaappiin jääneet tuoreiden vihannesten loput.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g naudan jauhelihaa tai 160 g soijarouhetta

  • 2 sipulia

  • 40 g oliiviöljyä

  • 400 g keittojuureksia (pakaste)

  • 100 -200 g parsakaalia/kukkakaalia tmv.

  • 1 1/2 l vettä

  • 3 rkl tomaattipyreetä

  • kourallinen kauden tuoreita yrttejä, esim. ruohosipulia, lipstikkaa, persiljaa

  • 1 lihaliemikuutio

  • suolaa ja mustapippuria

  • 20 g smetanaa/annos

  • miehen annos
  • 600 g naudan jauhelihaa tai 240 g soijarouhetta

  • 2 sipulia

  • 60 g oliiviöljyä

  • 500 g keittojuureksia (pakaste)

  • 100 -200 g parsakaalia/kukkakaalia tmv.

  • 1 1/2 l vettä

  • 3 rkl tomaattipyreetä

  • kourallinen kauden tuoreita yrttejä, esim. ruohosipulia, lipstikkaa, persiljaa

  • 1 -2 lihaliemikuutio

  • suolaa ja mustapippuria

  • 30 g smetanaa/annos

Ohjeet

  • Kuullota silputut sipulit kattilassa öljyssä ja lisää jauheliha. Paista jauheliha kypsäksi ja lisää vesi, lihaliemikuutio, keittojuurekset sekä muut juurekset. Jos käytätä soijarouhetta liota se ensin. Lisää nestettä tarpeen mukaan.
  • Tähän keittoon on hyvä käyttää mahdollisesti jääkaappiin jääneet tuoreiden juuresten loput.
  • Keitä noin 5 minuuttia ja lisää joukkoon tomaattipyree sekä valitsemasi tuoreet yrtit. Voit käyttää yhtä yrttiä tai sekoittaa useampaa, oman maun mukaan. tarkasta lopuksi liemen maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
  • Tarjoile smetanan kanssa.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa keitosta smetanan kanssa.

Jaa artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pudota painoa ruokavaliolla!

8 viikon Startti on suosittu laihdutusruokavalio, jossa syödään tavallista jokaisesta kaupasta löytyvää ruokaa.

Valmista ateriasuunnitelmaa seuraamalla pudotat painoa – ilman liikuntaa.

Koe miten voit päästä ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään syömällä ja saada pysyvän muutoksen ulkomuotoon.

8 viikon aikana keskimääräinen painonpudotus osallistujilla on 6,3kg.

Tilaa tänään ja saat kaupan päälle 178 eurolla verkkokursseja, jotka tukevat painonpudotusta!

Haluatko pudottaa painoa ilman liikuntaa ja aloittaa tänään?

52 viikkoa on palvelu, joka tekee painon pudottamisesta ja hallinnasta helppoa.

Se tarjoaa sinulle valmiin ateriasuunnitelman niille päiville kun et jaksa miettiä mitään – ja yli 700 reseptin reseptipankin, jonka avulla syöt joka päivä sinulle maistuvaa ruokaa ja samalla paino putoaa.

Ei enää arvailua tai monimutkaisia laskelmia; voit keskittyä nauttimaan herkullisesta ruoastasi tietäen, että se tukee tavoitteitasi terveellisellä ja tasapainoisella tavalla.

Liity nyt ja  pääset aloittamaan heti!

Ennakkoilmoittaudu seuraavaan 8 viikon Starttiin ja saat nämä edut

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jonka avulla pudotetaan painoa täysin ilman liikuntaa.

Seuraava ryhmä aloittaa 21.8. ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua mukaan, sillä….

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Jätä yhteystietosi ennen 27.7. torstaita, sillä sen jälkeen ennakkoilmoittautuminen suljetaan!

Huom! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Reseptit

Mustikkapiirakka

Tässä mustikkapiirakassa pehmeyttä tuo turkkilainen jogurtti ja makeutta tuo mustikat. Tämä piirakka valmistuu helposti ja nopeasti.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Retiisi-vadelmasalaatti

Tässä maukkaassa salaatissa yhdistyy vadelmien raikkaus ja salaattijuuston suolaisuus. Retiisi tuo ihanaa purutuntumaa ja vadelmakastike kruunaa koko salaatin.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Vadelma-raparperituorepuuro

Tuorepuuro on kiireisten aamujen pelastus. Sen voi tehdä jääkaappiin odottamaan jo edellisiltana, niin ei aamulla tarvitse miettiä mitä suuhun laittaa.

LUE ARTIKKELI

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit