Vielä ehdit mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä tarjous nyt!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

Jauhelihapihvit ja rosmariiniporkkanat

Tässä reseptissä yhdistyy mehevät jauhelihapihvit, sekä mukavaa purutuntumaa antavat rosmariinilla maustetut porkkanat.
Jauhelihapihvit ja rosmariiniporkkanat

Jauhelihapihvit ja rosmariiniporkkanat

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Tämä resepti yhdistää mehevät jauhelihapihvit herkullisiin rosmariiniporkkanoihin luoden ihanan makuparin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • jauhelihapihvit naisen annos
  • 250 g naudan jauhelihaa tai 100 g soijarouhetta liotettuna

  • 1 kananmuna

  • 1 sipuli

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl oreganoa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 tl suolaa

  • rosmariiniporkkanat naisen annos
  • 6 porkkanaa

  • 20 g oliiviöljyä

  • tuoreen rosmariinin oksia

  • ripaus suolaa

  • Lisäksi naisen annos
  • 80 g majoneesia

  • 3 tavallista tai 9 kirsikkatomaattia

  • ripaus sipulijauhetta

  • pihvit miehen annos
  • 400 g naudan jauhelihaa tai 160 g soijarouhetta liotettuna

  • 1 kananmuna

  • 1 sipuli

  • 1 ½ tl valkosipulijauhetta

  • 1 ½ tl oreganoa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 tl suolaa

  • Rosmariiniporkkanat miehen annos
  • 9 porkkanaa

  • 30 g oliiviöljyä

  • tuoreen rosmariinin oksia

  • ripaus suolaa

  • Lisäksi miehen annos
  • 120 g majoneesia

  • 6 tavallista tai 18 kirsikkatomaattia

  • ripaus sipulijauhetta

Ohjeet

  • Valmista pihvit sekoittamalla kaikki pihviin tarkoitetut raaka-aineet sekaisin kulhossa. Muotoile leivinpaperilla vuoratulle pellille seoksesta pihvejä ja paista uunissa 210 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pihvit ovat kypsiä.
  • Pilko porkkanat suikaleiksi ja pyöräytä ne öljyssä. Laita porkkanasuikaleet leivinpaperilla päällystetylle pellille ja ripottele päälle suolaa ja asettele tuoreet rosmariinin oksat tasaisesti porkkanoiden päälle niin, että osuvat suurimpaan osaan porkkanoista. Paista uunissa 210 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat saaneet hieman väriä.
  • Tarjoile majoneesin ja tomaattilohkojen kanssa. Ripottele tomaattilohkojen päälle sipulijauhetta juuri ennen tarjoilua.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa pihveistä, porkkanoista ja lisukkeista.

Jaa artikkeli

Pudota painoa ruokavaliolla!

8 viikon Startti on suosittu laihdutusruokavalio, jossa syödään tavallista jokaisesta kaupasta löytyvää ruokaa.

Valmista ateriasuunnitelmaa seuraamalla pudotat painoa – ilman liikuntaa.

Koe miten voit päästä ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään syömällä ja saada pysyvän muutoksen ulkomuotoon.

8 viikon aikana keskimääräinen painonpudotus osallistujilla on 6,3kg.

Tilaa tänään ja saat kaupan päälle 178 eurolla verkkokursseja, jotka tukevat painonpudotusta!

Ennakkoilmoittaudu seuraavaan 8 viikon Starttiin ja saat nämä edut

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jonka avulla pudotetaan painoa täysin ilman liikuntaa.

Seuraava ryhmä aloittaa 21.8. ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua mukaan, sillä….

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Jätä yhteystietosi ennen 27.7. torstaita, sillä sen jälkeen ennakkoilmoittautuminen suljetaan!

Huom! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Reseptit

Raparperi-banaanileipä

Jos banaanit tuppaa menemään vanhaksi, niin niistä on helppo leipoa banaanileipä. Raparperi tuo kivan hapon tähän muuten niin makeaan banaanileipään.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Mansikka-raparperisalaatti

Tätä kesäisempää salaattia ei ole. Mansikat tuo makeutta, raparperi happamuutta ja fetasta saadaan suolaisuus. Tätä ihanaa komboa sinun on pakko kokeilla!

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Proteiinipatukat

Nämä ihanat proteiinipatukat on helppo valmistaa vaikka pakkaseen herkkuhetkiä tai nopeaa ateriaa varten.

LUE ARTIKKELI

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit