Vielä ehdit mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä tarjous nyt!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

Lohta ja hölskykurkkuja

Tämä resepti on täynnä kontrasteja, mutta luo silti herkullisen ja tasapainoisen makuelämyksen.
Lohta ja hölskykurkkuja

Lohta ja hölskykurkkuja

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

30

minutes

Grillattu lohi, paistettu halloumi ja raikkaat hölskykurkut muodostavat yhdessä täydellisen yhdistelmän, joka saa makuhermosi tanssimaan ilosta. Tämä resepti on täynnä kontrasteja, joista syntyy herkullinen ja tasapainoinen makuelämys. Grillattu lohi tarjoaa mehevän ja hieman savuisen maun, kun taas halloumi tuo suolaisen lisäyksen. Hölskykurkut puolestaan viilentävät ja raikastavat jokaista suupalaa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g lohifilettä

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 2 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl suolaa

  • 80 g halloumijuustoa

  • Hölskykurkut naisen annos
  • 4 kpl avomaankurkkuja

  • 2 rkl väkiviinaetikkaa

  • 2 rkl vettä

  • 1 rkl erytritolia

  • ½ tl suolaa

  • ½ dl tuoretta tilliä

  • miehen annos
  • 300 g lohifilettä

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 2 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl suolaa

  • 120 g halloumijuustoa

  • Hölskykurkut miehen annos
  • 6 kpl avomaankurkkuja

  • 3 rkl väkiviinaetikkaa

  • 3 rkl vettä

  • 1 ½ rkl erytritolia

  • 1 tl suolaa

  • ½ dl tuoretta tilliä

Ohjeet

  • Leikkaa lohifileistä noin 5 cm levyisiä paloja. Viillä kalapalan keskelle syvä viilto nahkaan asti. Käännä palat medaljongeiksi. Hiero lohifileen päälle sitruunamehua, valkosipulijauhetta ja suolaa ja jätä hetkeksi maustumaan ennen kypsentämistä. Paista medaljongit grillissä tai uunissa kypsiksi matalassa grilli- tai foliovuoassa tai vastuksella.
  • Leikkaa halloumi siivuiksi ja paista grillissä joko grillivastuksella tai grilli-/foliovuoassa.
  • Valmista hölskykurkut leikkaamalla kurkut siivuiksi ja sekoittamalla väkiviinaetikka, vesi, erytritoli, suola ja silputtu tilli mielellään kannellisessa astiassa keskenään.
  • ölskyttele astiaa niin, että kurkut kostuvat tasaisesti mausteliemestä. Hölskykurkut voi nauttia joko heti tai antaa maustua hetken jääkaapissa.
  • Syö tällä aterialla puolet.

Jaa artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pudota painoa ruokavaliolla!

8 viikon Startti on suosittu laihdutusruokavalio, jossa syödään tavallista jokaisesta kaupasta löytyvää ruokaa.

Valmista ateriasuunnitelmaa seuraamalla pudotat painoa – ilman liikuntaa.

Koe miten voit päästä ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään syömällä ja saada pysyvän muutoksen ulkomuotoon.

8 viikon aikana keskimääräinen painonpudotus osallistujilla on 6,3kg.

Tilaa tänään ja saat kaupan päälle 178 eurolla verkkokursseja, jotka tukevat painonpudotusta!

Haluatko pudottaa painoa ilman liikuntaa ja aloittaa tänään?

52 viikkoa on palvelu, joka tekee painon pudottamisesta ja hallinnasta helppoa.

Se tarjoaa sinulle valmiin ateriasuunnitelman niille päiville kun et jaksa miettiä mitään – ja yli 700 reseptin reseptipankin, jonka avulla syöt joka päivä sinulle maistuvaa ruokaa ja samalla paino putoaa.

Ei enää arvailua tai monimutkaisia laskelmia; voit keskittyä nauttimaan herkullisesta ruoastasi tietäen, että se tukee tavoitteitasi terveellisellä ja tasapainoisella tavalla.

Liity nyt ja  pääset aloittamaan heti!

Ennakkoilmoittaudu seuraavaan 8 viikon Starttiin ja saat nämä edut

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jonka avulla pudotetaan painoa täysin ilman liikuntaa.

Seuraava ryhmä aloittaa 21.8. ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua mukaan, sillä….

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Jätä yhteystietosi ennen 27.7. torstaita, sillä sen jälkeen ennakkoilmoittautuminen suljetaan!

Huom! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Reseptit

Retiisi-vadelmasalaatti

Tässä maukkaassa salaatissa yhdistyy vadelmien raikkaus ja salaattijuuston suolaisuus. Retiisi tuo ihanaa purutuntumaa ja vadelmakastike kruunaa koko salaatin.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Vadelma-raparperituorepuuro

Tuorepuuro on kiireisten aamujen pelastus. Sen voi tehdä jääkaappiin odottamaan jo edellisiltana, niin ei aamulla tarvitse miettiä mitä suuhun laittaa.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Vadelmasuklaakulho

Tämä ihana vadelmasuklaakulho on täydellinen aamupala sellaisille aamuille, kun kaipaa jotain hieman enemmän. Tämä noudattaa perusateria 2 ohjeistusta.

LUE ARTIKKELI

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit