Lähde mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä 82€ ale NYT!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

Pasha

Jos haluat haastaa itsesi tekemällä monen lempi pääsiäisherkun itse, niin kokeile tätä! Pashan voi tarjoilla myös kulhosta, ilman valutusta jättämällä kananmunan pois.

Pasha

Valmistusaika

30

minutes

Tämä resepti on tietoiseen herkutteluun, eli tähän ei ole poikkeuksellisesti laskettu annoksia.
Valmistusaika on työaika, jätä tämän lisäksi aikaa valuttamiseen.
Tarvitset pashamuotin, kahvisuodattimen, josta saa tippalukon auki ja suodatinpaperin tai siivilän tai kolmion muotoisen raastinraudan ja harsokankaan. Talouspaperi ei ole paras mahdollinen vaihtoehto.
Voit myös tarjoilla pashan kulhosta jälkiruokana ilman valuttamista jättämällä kananmunan pois.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • 200  g maustamatonta maitorahkaa

  • 70 g voita

  • 1 kananmunan keltuainen

  • 1 ,75 dl vispikermaa

  • ,5 - 1 dl sokeria tai tomu-erytritolia (lisää maun mukaan)

  • 1  tl vaniljasokeria tai 0,5 tl vaniljajauhetta

  • 1  tl raastettua sitruunankuorta

  • n. puolen sitruunan mehu

  • ,5 dl rusinoita

  • ,5 dl mantelirouhetta

  • Koristeluun: sitruunamelissan lehtiä, passion hedelmän siemeniä, rusinoita tai viinirypäleitä

Ohjeet

  • Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunan mehu.
  • Pilko rusinat, jos et halua käyttää kokonaisia
  • Vatkaa kerma vaahdoksi.
  • Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon keltuainen.
  • Lisää sitruunamehu ja kuoriraaste, maitorahka, vaniljasokeri, mantelirouhe ja hienonnetut rusinat.
  • Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto.
  • Lusikoi massa vuorattuun muottiin. Laita kahvisuodatin tai valitsemasi muotti kannun tai kulhon päälle niin, että neste voi valua pois.
  • Anna valua jääkaapissa peitettynä vähintään yön yli.
  • Kumoa tarjoilulautaselle ja poista kääre päältä. Suodatinpaperi irtoaa pashan ympäriltä helpoiten suikaleiksi repimällä, jolloin pashan muoto säilyy kauniina.

Jaa artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pudota painoa ruokavaliolla!

8 viikon Startti on suosittu laihdutusruokavalio, jossa syödään tavallista jokaisesta kaupasta löytyvää ruokaa.

Valmista ateriasuunnitelmaa seuraamalla pudotat painoa – ilman liikuntaa.

Koe miten voit päästä ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään syömällä ja saada pysyvän muutoksen ulkomuotoon.

8 viikon aikana keskimääräinen painonpudotus osallistujilla on 6,3kg.

Tilaa tänään ja saat kaupan päälle 178 eurolla verkkokursseja, jotka tukevat painonpudotusta!

Haluatko pudottaa painoa ilman liikuntaa ja aloittaa tänään?

52 viikkoa on palvelu, joka tekee painon pudottamisesta ja hallinnasta helppoa.

Se tarjoaa sinulle valmiin ateriasuunnitelman niille päiville kun et jaksa miettiä mitään – ja yli 700 reseptin reseptipankin, jonka avulla syöt joka päivä sinulle maistuvaa ruokaa ja samalla paino putoaa.

Ei enää arvailua tai monimutkaisia laskelmia; voit keskittyä nauttimaan herkullisesta ruoastasi tietäen, että se tukee tavoitteitasi terveellisellä ja tasapainoisella tavalla.

Liity nyt ja  pääset aloittamaan heti!

Ennakkoilmoittaudu seuraavaan 8 viikon Starttiin ja saat nämä edut

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jonka avulla pudotetaan painoa täysin ilman liikuntaa.

Seuraava ryhmä aloittaa 21.8. ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua mukaan, sillä….

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Jätä yhteystietosi ennen 27.7. torstaita, sillä sen jälkeen ennakkoilmoittautuminen suljetaan!

Huom! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Reseptit

Mustikkapiirakka

Tässä mustikkapiirakassa pehmeyttä tuo turkkilainen jogurtti ja makeutta tuo mustikat. Tämä piirakka valmistuu helposti ja nopeasti.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Retiisi-vadelmasalaatti

Tässä maukkaassa salaatissa yhdistyy vadelmien raikkaus ja salaattijuuston suolaisuus. Retiisi tuo ihanaa purutuntumaa ja vadelmakastike kruunaa koko salaatin.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Vadelma-raparperituorepuuro

Tuorepuuro on kiireisten aamujen pelastus. Sen voi tehdä jääkaappiin odottamaan jo edellisiltana, niin ei aamulla tarvitse miettiä mitä suuhun laittaa.

LUE ARTIKKELI

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit