Lähde mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä 82€ ale NYT!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

Pizza juustopohjalla

Tämä suuren suosion saanut juustopohjainen pizza on helppo ja nopea valmistaa. Täytteitä voi vaihdella oman maun mukaan. Kokeile ja ihastu!

Pizza juustopohjalla

Annoksia

3

Annosta
Cooking time

40

minutes

Viikonloppuna on ihana herkutella pizzalla. Tässä helppo ohje!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • Naisten pohja
  • 80 g juustoraastetta (esim. mozzarella)

  • 3 rkl Alpro greek style No sugar tai islantilainen jogurtti (skyr)

  • 2 kananmunaa

  • 2 dl Pofiberia

  • Naisten päälliset
  • 2 dl tomaatti/pizzakastiketta (esim. Mutti tai Pirkka parhaat pizzakastike)

  • 180 g palvikinkkua (tai mifu-suikaletta 140 g)

  • 40 g juustoraastetta (esim. mozzarella)

  • 1 punasipuli

  • tuoretta basilikaa

  • tuoretta rucolaa

  • Miesten pohja
  • 120 g juustoraastetta (esim. mozzarella)

  • 4,5 rkl Alpro greek style No sugar tai islantilainen jogurtti (skyr)

  • 3 kananmunaa

  • 3 dl Pofiberia

  • Miesten päälliset
  • 3 dl tomaatti/pizzakastiketta (esim. Mutti tai Pirkka parhaat pizzakastike)

  • 270 g palvikinkkua (tai Mifu-suikaletta 210 g)

  • 60 g juustoraastetta (esim. mozzarella)

  • 1 punasipuli

  • tuoretta basilikaa

  • tuoretta rucolaa

Ohjeet

  • Sekoita munat ja Alpro.
  • Lisää pofiber ja mozzarella raaste. Sekoita hyvin
  • Painele taikina leivinpaperilla päällystetylle pellille tasaiseksi pizzaksi.
  • Esipaista pohjaa 200 asteessa n. 8 min. uunin keskitasolla.
  • Viipaloi sipuli ja kuutioi kinkku.
  • Levitä tomaattikastike pohjan päälle.
  • Levittele kinkkusuikaleet, sipulit ja juustoraaste pizzapohjan päälle.
  • Paista pizzaa noin. 8 minuuttia noin 8 minuuttia, niin että pinta ruskistuu.
  • Lisää pizzan päället tuoretta rucolaa ja basilikaa makusi mukaan.
  • Syö tällä aterialla 1/3 pizzasta.

Jaa artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pudota painoa ruokavaliolla!

8 viikon Startti on suosittu laihdutusruokavalio, jossa syödään tavallista jokaisesta kaupasta löytyvää ruokaa.

Valmista ateriasuunnitelmaa seuraamalla pudotat painoa – ilman liikuntaa.

Koe miten voit päästä ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään syömällä ja saada pysyvän muutoksen ulkomuotoon.

8 viikon aikana keskimääräinen painonpudotus osallistujilla on 6,3kg.

Tilaa tänään ja saat kaupan päälle 178 eurolla verkkokursseja, jotka tukevat painonpudotusta!

Haluatko pudottaa painoa ilman liikuntaa ja aloittaa tänään?

52 viikkoa on palvelu, joka tekee painon pudottamisesta ja hallinnasta helppoa.

Se tarjoaa sinulle valmiin ateriasuunnitelman niille päiville kun et jaksa miettiä mitään – ja yli 700 reseptin reseptipankin, jonka avulla syöt joka päivä sinulle maistuvaa ruokaa ja samalla paino putoaa.

Ei enää arvailua tai monimutkaisia laskelmia; voit keskittyä nauttimaan herkullisesta ruoastasi tietäen, että se tukee tavoitteitasi terveellisellä ja tasapainoisella tavalla.

Liity nyt ja  pääset aloittamaan heti!

Ennakkoilmoittaudu seuraavaan 8 viikon Starttiin ja saat nämä edut

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jonka avulla pudotetaan painoa täysin ilman liikuntaa.

Seuraava ryhmä aloittaa 21.8. ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua mukaan, sillä….

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Jätä yhteystietosi ennen 27.7. torstaita, sillä sen jälkeen ennakkoilmoittautuminen suljetaan!

Huom! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Reseptit

Mustikkapiirakka

Tässä mustikkapiirakassa pehmeyttä tuo turkkilainen jogurtti ja makeutta tuo mustikat. Tämä piirakka valmistuu helposti ja nopeasti.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Retiisi-vadelmasalaatti

Tässä maukkaassa salaatissa yhdistyy vadelmien raikkaus ja salaattijuuston suolaisuus. Retiisi tuo ihanaa purutuntumaa ja vadelmakastike kruunaa koko salaatin.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Vadelma-raparperituorepuuro

Tuorepuuro on kiireisten aamujen pelastus. Sen voi tehdä jääkaappiin odottamaan jo edellisiltana, niin ei aamulla tarvitse miettiä mitä suuhun laittaa.

LUE ARTIKKELI

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit