Lähde mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä 82€ ale NYT!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

Gruusialainen kaalilaatikko

Gruusialaisessa kaalilaatikossa maistuu tomaatti ja mausteet, ihanaa hapokkuutta tuo suolakurkku, peh- meyttä taas antaa ranskankerma.
Gruusialainen kaalilaatikko

Gruusialainen kaalilaatikko

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Gruusialaisessa kaalilaatikossa maistuu tomaatti ja mausteet, ihanaa hapokkuutta tuo suolakurkku, pehmeyttä taas antaa ranskankerma.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 kg valkokaalia

  • n. 2 dl vettä

  • 1 sipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 400 g jauhelihaa (10 %) tai 160 g soijarouhetta

  • 1 1/2 dl suolakurkkua kuutioina (makeuttamaton esim. venäläinen suolakurkku)

  • 200 g Kevyt crème fraîchea (Esim. Arki crème fraîche 12 %)

  • 5 rkl tomaattipyrettä

  • 2 tl provencale yrttiseosta

  • 1 tl suolaa

  • 1 1/2 tl paprikajauhetta

  • 1/2 tl mustapippuria

  • päälle naisen annos
  • 80 g juustoraastetta

  • miehen annos
  • 1 1/2 kg valkokaalia

  • n. 2 dl vettä

  • 1 1/2 sipulia

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 600 g jauhelihaa (10 %) tai 320 g soijarouhetta

  • 2 dl suolakurkkua kuutioina (makeuttamaton esim. venäläinen suolakurkku)

  • 400 g Kevyt crème fraîchea (Esim. Arki crème fraîche 12 %)

  • 7 rkl tomaattipyrettä

  • 3 tl provencale yrttiseosta

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 2 tl paprikajauhetta

  • 1 tl mustapippuria

  • päälle miehen annos
  • 120 g juustoraastetta

Ohjeet

  • Leikkaa kaali karkeaksi silpuksi. Pane kaali kattilaan ja mittaa päälle vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla 15 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää vettä tarvittaessa.
  • Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
  • Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja valkosipuli kuullottumaan. Lisää lopuksi suolakurkut.
  • Sekoita kaalin joukkoon jauhelihaseos, crème fraîche, tomaattisose sekä mausteet. Kaada seos uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  • Kypsennä 200 asteessa noin 35 minuuttia. Peitä vuoka foliolla, jos pinta tummuu liikaa. Anna laatikon vetäytyä hetki ennen tarjoamista.
  • Syö 1/4 osa laatikosta tällä aterialla.

Jaa artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pudota painoa ruokavaliolla!

8 viikon Startti on suosittu laihdutusruokavalio, jossa syödään tavallista jokaisesta kaupasta löytyvää ruokaa.

Valmista ateriasuunnitelmaa seuraamalla pudotat painoa – ilman liikuntaa.

Koe miten voit päästä ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään syömällä ja saada pysyvän muutoksen ulkomuotoon.

8 viikon aikana keskimääräinen painonpudotus osallistujilla on 6,3kg.

Tilaa tänään ja saat kaupan päälle 178 eurolla verkkokursseja, jotka tukevat painonpudotusta!

Haluatko pudottaa painoa ilman liikuntaa ja aloittaa tänään?

52 viikkoa on palvelu, joka tekee painon pudottamisesta ja hallinnasta helppoa.

Se tarjoaa sinulle valmiin ateriasuunnitelman niille päiville kun et jaksa miettiä mitään – ja yli 700 reseptin reseptipankin, jonka avulla syöt joka päivä sinulle maistuvaa ruokaa ja samalla paino putoaa.

Ei enää arvailua tai monimutkaisia laskelmia; voit keskittyä nauttimaan herkullisesta ruoastasi tietäen, että se tukee tavoitteitasi terveellisellä ja tasapainoisella tavalla.

Liity nyt ja  pääset aloittamaan heti!

Ennakkoilmoittaudu seuraavaan 8 viikon Starttiin ja saat nämä edut

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jonka avulla pudotetaan painoa täysin ilman liikuntaa.

Seuraava ryhmä aloittaa 21.8. ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua mukaan, sillä….

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Jätä yhteystietosi ennen 27.7. torstaita, sillä sen jälkeen ennakkoilmoittautuminen suljetaan!

Huom! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Reseptit

Mustikkapiirakka

Tässä mustikkapiirakassa pehmeyttä tuo turkkilainen jogurtti ja makeutta tuo mustikat. Tämä piirakka valmistuu helposti ja nopeasti.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Retiisi-vadelmasalaatti

Tässä maukkaassa salaatissa yhdistyy vadelmien raikkaus ja salaattijuuston suolaisuus. Retiisi tuo ihanaa purutuntumaa ja vadelmakastike kruunaa koko salaatin.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Vadelma-raparperituorepuuro

Tuorepuuro on kiireisten aamujen pelastus. Sen voi tehdä jääkaappiin odottamaan jo edellisiltana, niin ei aamulla tarvitse miettiä mitä suuhun laittaa.

LUE ARTIKKELI

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit