ALOITa 8 viikon startti -ruokavalio ja hyödynnä kampanjahinta!

8 viikon Startti alkaa elokuussa ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua!

Gruusialainen kaalilaatikko

Gruusialaisessa kaalilaatikossa maistuu tomaatti ja mausteet, ihanaa hapokkuutta tuo suolakurkku, peh- meyttä taas antaa ranskankerma.
Gruusialainen kaalilaatikko

Gruusialainen kaalilaatikko

0 from 0 votes
Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Gruusialaisessa kaalilaatikossa maistuu tomaatti ja mausteet, ihanaa hapokkuutta tuo suolakurkku, pehmeyttä taas antaa ranskankerma.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 1 kg 1 valkokaalia

  • n. 2 dl vettä

  • 1 1 sipuli

  • 2 2 valkosipulinkynttä

  • 400 g 400 jauhelihaa (10 %) tai 160 g soijarouhetta

  • 1 1/2 dl 1 1/2 suolakurkkua kuutioina (makeuttamaton esim. venäläinen suolakurkku)

  • 200 g 200 Kevyt crème fraîchea (Esim. Arki crème fraîche 12 %)

  • 5 5 rkl tomaattipyrettä

  • 2 2 tl provencale yrttiseosta

  • 1 1 tl suolaa

  • 1 1/2 1 1/2 tl paprikajauhetta

  • 1/2 1/2 tl mustapippuria

  • päälle naisen annos
  • 80 g 80 juustoraastetta

  • miehen annos
  • 1 1/2 kg 1 1/2 valkokaalia

  • n. 2 dl vettä

  • 1 1/2 1 1/2 sipulia

  • 3 3 valkosipulinkynttä

  • 600 g 600 jauhelihaa (10 %) tai 320 g soijarouhetta

  • 2 dl 2 suolakurkkua kuutioina (makeuttamaton esim. venäläinen suolakurkku)

  • 400 g 400 Kevyt crème fraîchea (Esim. Arki crème fraîche 12 %)

  • 7 7 rkl tomaattipyrettä

  • 3 3 tl provencale yrttiseosta

  • 1 1/2 1 1/2 tl suolaa

  • 2 2 tl paprikajauhetta

  • 1 1 tl mustapippuria

  • päälle miehen annos
  • 120 g 120 juustoraastetta

Ohjeet

  • Leikkaa kaali karkeaksi silpuksi. Pane kaali kattilaan ja mittaa päälle vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla 15 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää vettä tarvittaessa.
  • Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
  • Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja valkosipuli kuullottumaan. Lisää lopuksi suolakurkut.
  • Sekoita kaalin joukkoon jauhelihaseos, crème fraîche, tomaattisose sekä mausteet. Kaada seos uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  • Kypsennä 200 asteessa noin 35 minuuttia. Peitä vuoka foliolla, jos pinta tummuu liikaa. Anna laatikon vetäytyä hetki ennen tarjoamista.
  • Syö 1/4 osa laatikosta tällä aterialla.

Jaa artikkeli

Pudota painoa seuraamalla kotiruokaan perustuvaa ruokavaliota!

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jossa syödään tavallista jokaisesta kaupasta löytyvää ruokaa.

Valmista ateriasuunnitelmaa seuraamalla pudotat painoa – ilman liikuntaa.

Koe miten voit päästä ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään syömällä ja saada pysyvän muutoksen ulkomuotoon.

 

Ennakkoilmoittaudu seuraavaan 8 viikon Starttiin ja saat nämä edut

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jonka avulla pudotetaan painoa täysin ilman liikuntaa.

Seuraava ryhmä aloittaa 21.8. ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua mukaan, sillä….

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Jätä yhteystietosi ennen 27.7. torstaita, sillä sen jälkeen ennakkoilmoittautuminen suljetaan!

Huom! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Reseptit

Kesäkurpitsalasagne sienillä

Maukas ja riittoisa kesäkurpitsalasagne saa uutta ilmettä sienistä ja yrteistä. Tätä on helppo meal prepata eli tehdä valmiiksi useammalle aterialle arjen keskellä. Lasagnessa voi käyttää jauhelihaa tai soijarouhetta oman mielen mukaan.

LUE ARTIKKELI

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit

Kesäkurpitsalasagne sienillä

Maukas ja riittoisa kesäkurpitsalasagne saa uutta ilmettä sienistä ja yrteistä. Tätä on helppo meal prepata eli tehdä valmiiksi useammalle aterialle arjen keskellä. Lasagnessa voi käyttää jauhelihaa tai soijarouhetta oman mielen mukaan.

Lue artikkeli »