Lähde mukaan 8 viikon Starttiin! Hyödynnä 82€ ale NYT!

Lataa ilmainen e-reseptikirja ja testaa 8 viikon Startin reseptejä

Pannumelanzane tonnikalalla

Melanzanen voi valmistaa myös helposti pannulla. Kun melanzaneen lisää tonnikalan on se täydellinen ateria.
Pannumelanzane tonnikalalla

Pannumelanzane tonnikalalla

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Melanzane valmistuu myös helposti pannulla. Kun melanzaneen lisää tonnikalan on se täydellinen ateria.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 munakoisoa

  • 400 g tonnikalaa vedessä

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 tlk (à 400 g) kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa

  • n. 1 dl vettä

  • 1 rkl valkoviinietikkaa

  • 1 rkl tomaattisosetta tai tomaattipyreetä

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

  • 125 g mozzarellaa

  • miehen annos
  • 3 munakoisoa

  • 600 g tonnikalaa vedessä

  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 tlk (à 400 g) kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa

  • n. 1 1/2 dl vettä

  • 2 rkl valkoviinietikkaa

  • 2 rkl tomaattisosetta tai tomaattipyreetä

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

  • 180 g mozzarellaa

Ohjeet

  • Leikkaa munakoisoista kova kanta pois ja leikkaa munakoisot noin 2 cm x 2 cm kuutioiksi.
  • Paista munakoisokuutioita öljyssä kasarissa niin, että ruskistuvat joka puolelta. Tähän menee noin 15 minuuttia. Lisää joukkoon valkosipuli ja kuullota hetki.
  • Lisää kasariin tomaatit, viinietikka, tomaattisose sekä mausteet. Voit huuhtaista tomaattitölkit pienellä määrällä vettä ja kaataa ne joukkoon. Painele kokonaiset tomaatit lastalla murskaksi. Lisää lopuksi tonnikala.
  • Anna melanzanen kiehua hiljalleen ilman kantta noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Sekoita joukkoon 1/2 dl hienonnettua basilikaa.
  • Revi mozzarellapallosta suupalan kokoisia paloja ja lisää ne melanzanen pinnalle. Kuumenna ja viimeistele basilikalla.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa melanzanesta.

Jaa artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pudota painoa ruokavaliolla!

8 viikon Startti on suosittu laihdutusruokavalio, jossa syödään tavallista jokaisesta kaupasta löytyvää ruokaa.

Valmista ateriasuunnitelmaa seuraamalla pudotat painoa – ilman liikuntaa.

Koe miten voit päästä ylimääräisistä kiloista eroon pelkästään syömällä ja saada pysyvän muutoksen ulkomuotoon.

8 viikon aikana keskimääräinen painonpudotus osallistujilla on 6,3kg.

Tilaa tänään ja saat kaupan päälle 178 eurolla verkkokursseja, jotka tukevat painonpudotusta!

Haluatko pudottaa painoa ilman liikuntaa ja aloittaa tänään?

52 viikkoa on palvelu, joka tekee painon pudottamisesta ja hallinnasta helppoa.

Se tarjoaa sinulle valmiin ateriasuunnitelman niille päiville kun et jaksa miettiä mitään – ja yli 700 reseptin reseptipankin, jonka avulla syöt joka päivä sinulle maistuvaa ruokaa ja samalla paino putoaa.

Ei enää arvailua tai monimutkaisia laskelmia; voit keskittyä nauttimaan herkullisesta ruoastasi tietäen, että se tukee tavoitteitasi terveellisellä ja tasapainoisella tavalla.

Liity nyt ja  pääset aloittamaan heti!

Ennakkoilmoittaudu seuraavaan 8 viikon Starttiin ja saat nämä edut

8 viikon Startti on suosittu painonpudotusruokavalio, jonka avulla pudotetaan painoa täysin ilman liikuntaa.

Seuraava ryhmä aloittaa 21.8. ja nyt kannattaa ennakkoilmoittautua mukaan, sillä….

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Jätä yhteystietosi ennen 27.7. torstaita, sillä sen jälkeen ennakkoilmoittautuminen suljetaan!

Huom! Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään!

Lisää kirjoituksia tästä aiheesta

Reseptit

Mustikkapiirakka

Tässä mustikkapiirakassa pehmeyttä tuo turkkilainen jogurtti ja makeutta tuo mustikat. Tämä piirakka valmistuu helposti ja nopeasti.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Retiisi-vadelmasalaatti

Tässä maukkaassa salaatissa yhdistyy vadelmien raikkaus ja salaattijuuston suolaisuus. Retiisi tuo ihanaa purutuntumaa ja vadelmakastike kruunaa koko salaatin.

LUE ARTIKKELI
Reseptit

Vadelma-raparperituorepuuro

Tuorepuuro on kiireisten aamujen pelastus. Sen voi tehdä jääkaappiin odottamaan jo edellisiltana, niin ei aamulla tarvitse miettiä mitä suuhun laittaa.

LUE ARTIKKELI

Hae sivulta

Viimeisimmät artikkelit